Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka Rosjanka powiedziała że Polacy są skąpi

Polecane posty

Gość gość

Rozmawialam z koleżanką z Rosji i powiedziała że główną cechą polskich facetów jest chorobliwe skapstwo

Gość gość
Nie każdy ma 70 miliardów żeby szastać pieniędzmi jak Putin.

Gość gość
a ruskie to niby nie skąpe i pijaki...tam chleje każdy, a ruskie dziec****-erd-olą się dosłownie od dziecka, tam nie ma 18 letnich dziewic chyba ze na syberii, ostatnio wyplynąl filmik pewnej ruskiej jak się k****iła na oczach setek ludzi , koleś ją zapinał bez zadnego wstydu x link https://www.liveleak.com/view?i=171_1509248707

Gość gość
Powiedziala że była na randce z 3 Polakami i każdy nawet nic jej nie postawił , gdzie w rosji coś takiego jest nie do pomyślenia

Gość Ąą
A wadą Rosjan jest pijaństwo i niechlujstwo. Niech lafirynda spojrzy na swoje podwórko.

Gość gość
Powiedziała że dla niej to szokujące że polki nie dostają prezentow bez okazji albo muszą za siebie placic jak idą na jedzenie z facetem

Gość gość
20:54 - ale przecież powiedziała w tym filmie się że wtedy była pijana i nie myślała co robi. Co innego jak jest się pod wpływem alkoholu a co innego jak polacy na trzeźwo nie potrafią zafundować nawet kolacji kobiecie.

Gość gość
Ch'uj mnie obchodzi zdanie jakiejs ruskiej sz'maty!

Gość gość
Ale to prawda co ona mówi , ja kiedyś goscilam młodego Rosjanina w domu studenta informatyki i choć był sam biedny, to przywiózł mi kwiaty i torbę słodyczy , w Rosji faceci są dość rozrzutni względem kobiet , jak Rosjanin ma trochę kasy to ci na pewno coś kupi , kiecke albo perfumy

Gość gość
Kiedyś się temu koledze rosjaninowi skarzylam że jestem biedna że mało kasy a on " wyjdź za mnie za mąż będę cię utrzymywał " xD

Gość gość
20:54 - ale przecież powiedziała w tym filmie się że wtedy była pijana i nie myślała co robi x to tylko świadczy o tym, ze nie ma mózgu, jest osobą zdegenerowaną do szpiku kości, poza tym na tym filmie nie wyglądała na ;;strasznie;; pijaną, zwykła k***a po dopalaczach

Gość gość
Może to dlatego większość Rosjanek omija Polaków szerokim łukiem , nie dość że ich Siergiej obroni gola piersią przed postrzalem to jeszcze całą wypłatę swojej swietlanie odda

Gość gość
21:10 - Czyli ty nigdy nie zrobiłeś nic głupiego po alkoholu mam rozumieć?

Gość RazPutin
jest zasada, Polka nie odmawia Rosjaninowi , to po pierwsze a po drugie, niech tylko Polka spróbuje odmówić Rosjaninowi to pożałuje błyskawicznie ! - cukierki ukraińskie wszamała i 'pussy' nie dała ? jego mać , Polkę brać i przebolcować !

Gość gość
To prawda , mi facet nigdy nic bez okazji nie kupil nawet złamanego kwiatka

Gość gość
20:54 - masz więcej tego typu linków? (mam na myśli cichodajki dające na imprezach)

Gość gość
Ooooj żebyś widział że w Niemczech to ruscy polki hebluja , większość ruskich facetow w Niemczech ma babę polke co mnie zdziwiło xd

Gość gość
Bo polki to puszczalskie szmaty, każdy w Europie obracaj je jak chce. Same sobie zapracowały na taką opinię. Dla przeciętnego Niemca, Hiszpana czy Włocha polka to worek na spermę tak jak ukrainki, rosjanki czy bułgarki.

Gość gość
Tylko że Rosjanka chociaż weszy tam gdzie są pieniądze xd a polka bierze co popadnie xd

Gość gość
Bo Rosjanie czują się w obowiązku bycia " zywicielem rodziny " to jest inna mentalność , tam kobieta ma prawo wymagać prezentów jedzenia , ale przy tym rosyjscy mężczyźni są twardzi nerwowi i inteligentni , nie mają zbyt dużego poczucia humoru ale bardzo szanują kobiety w większości

Gość gość
@21:34 Nie pisz bzdur, Rosjanie nie szanują kobiet. Tam kobiety uważają, że jak bije to kocha. Kiedyś na wiocha.pl oglądałem fragment rosyjskiego ,,Big brothera'', gdzie ruskie bydlę katowało kobietę, a ta płakała skulona. Najlepsze jest to, że byli przy tej sytuacji inni kolesie i żaden jej nie pomógł.

Gość gość
A Warsaw shore co miałeś ? Koleś dmuchnal dziewczynie w mordę aż było słychać trzask a inni Polacy w komentarzach " dobrze suce, dobrze że oberwala " gadasz na Rosjan a w Polsce masz dokładnie to samo , ile razy ktoś mnie zwyzywal od suk szmat kureff i to nie byli ruscy tylko polacy

Gość gość
Mówisz o rosjanach jakbys ich znał , wielu z nich owszem jest biednych ale wielu wygląda dużo bardziej bogato niż polacy , wielu z nich ma iPhone stać ich na wakacje dla siebie i ruskiej małej wrednej swetlanki

Gość Ąą
Ruscy są tacy wspaniali, że potrafili od setek lat podbijać i mordować okoliczne narody. Jak szli na Berlin podczas II wojny światowej to gwałcili i kradli co popadnie, na terenie Polski również. No ale ty jesteś z tego dumna, bo Polacy są be, a Rosjanie cacy .Nasz kraj okupowali przez niemal 200 lat z przerwą w postaci II RP. W Katyniu zginęła spora część polskiej inteligencji i oficerów. Jak szmato nie podoba ci się w Polsce to jedź do swojego ruskiego raju i nie s r a j we własne, polskie gniazdo.

Gość gość
Polacy też jak napadli na kreml to masakrowali ludność rosyjska

Gość gość
Up

Gość gość
Ja tam się nigdy nie spotkalam ze skapstwem od Polaka. Na nie jednej randce byłam i nigdy nie musiałam za siebie płacić. Od męża co chwilę dostaje kwiaty, albo jakiś perfum. Trafiacie na bucow to macie...

Gość gość
A co ta ruska szmata by chciała, żeby jej pałace z pozłacanymi klamkami facet kupował? Sama rączek nie ma i pracować nie może? Jest chociaż ładna, czy taka, jak 90% ruskich, czyli szczurza morda, rude kudły i warstwa brudu?

Gość gość
i wzrok nieskalany myślą?

Gość gość
No i tą Rosjanka powiedziała , że Polacy to zboki bez taktu bo każdy spieszyl się tylko żeby jej ptaka pokazać a żeby coś kupić albo postawić to nie , mówiła że wśród Rosjan nie ma takiego skapstwa