Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Antykoncepcja

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry wszystkim czy któraś z was używa lub używała tabletki antykoncepcyjne leverette? Są dobre? Mocne skutki uboczne? Jakieś wasze opinie? :)

Gość gość
nie byłam z nich zadowolona, źle się czułam. Bóle głowy, wahania nastroju. Ale to juz moje trzecie tabletki, więc chyba całkowici zrezygnuję z metody hormonalnej.

Gość gość
Tyła Pani przez nie?

Gość gość
Nie każda tyje po tabletkach, ja akurat znam dziewczyny które schudły. Niektóre też się źle czuły ale jak jestem dowodem na to że można czuć się dobrze, teraz mam akurat tabletki vines ale przy innych też nie mogłam narzekać na samopoczucie.

Gość gość
Ja stosuję anty ultralekką, bo lekarz mi powiedział, że to jest najlepsza antykoncepcja jako pierwsza będzie jakaś niskohormonalna. Taka antykoncepcja ma mniej hormonów, czyli wywołuje mnie skutków ubocznych, a co za tym idzie zabezpiecza tak samo jak zwykła anty. Sama taką stosuję i czuję się wyśmienicie, poczytaj sobie trochę na http://antykoncepcjanamiare.pl/abc-antykoncepcji/ to zobaczysz,że nie taki diabeł straszny :)

Gość gość
ja stosuje kapturek naszyjkowy, który zakładam zawsze wtedy kiedy planuje współżycie ze swoim partnerem. Nauczyłam się go nakładać, a doznania podczas seksu są tak samo mocne, jak podczas współżycia bez zabezpieczeń. Mój kapturek nazywa się femcap. A poleciła mi go koleżanka, która już od wielu lat mieszka za granicą i tam on jest polecany przez lekarzy ginekologów.