Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

mój stary to kawał skuwiela

Polecane posty

czy bylibyście aż tak uparci i mówilibyście i traktowali wasze dziecko przez całe życie jak 'nienormalne' bo jest innej orientacji czy tożsamosci traktowali jak obcego, zło wcielone czy wroga? tak ,takiego mam ojca :D haha

Gość gość
Niektorzy ludzie nie powinni byc rodzicami

Gość HETERO TADEK
jakbym miał syna pedała to codziennie bym go lał sukę

Gość gość
Szkoda ze ludzie robia sobie dzieci z mysla ze te maja byc takie jak oni sobie wymarza i spelniac ich oczekiwania i wymagania nie rozumiejac ze to sa nowi ludzie oddzielne jednostki ktore chca zyc swoim zyciem a nie kogos zadowalac

Gość gość
Hmm homoseksualizm męski z psychoanalitycznego punktu widzenia bierze się ponoć ze złej relacji syna z ojcem bądź jego braku. I wielu gejów to potwierdza.

Miałem dobre, a nawet bardzo dobre relacje z nim do momentu dojrzewania gdy się okazało że nie jestem taki jakiego sobie wymarzył. Nie jest najgorszy, bo mnie toleruje ale nie akceptuje. Jestem tym "gorszym" i nie mam szans na taki stosunek jaki ma do mojego "normalnego" rodzenstwa. Traktowal i traktuje mnie jako "gorszego" bo "chorego". Nie macie pojecia jakie to uczucie. Nie moge pojąć jak mozna byc takim bucem, nawet nie konczac podstawowki..to co naucza kosciol i radio maryja oraz ich "profesorowie" jest wazniejsze niz wlasna rodzina. Ten czlowiek umrze taki a ja bede mial zal do konca zycia. Nie wiem do kogo. Wg psychologa nikt nie jest winny, ze tak jest. :o