Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdarzyło wam się kiedyś że wasz facet po prostu znikol?

Polecane posty

Gość gość

zdarzyło wam się kiedyś że wasz facet po prostu znikol?

Gość gość
a co to znikol ?

Gość gość
zaginął na zawsze

Gość gość
Chodzi ci o to ze przestał się odzywać , czy że coś się stało zaginął i nie odnalazł się ?

Gość gość
i to i to

Gość gość
zaginął ale po dwóch miesiącach przyszedł list z paki

Gość gość
23:10 - zazdroszczę, zawsze chciałam mieć faceta wysyłałby mi listy

Gość Harcelektrik
tak, szukałem , odnalazła się po trzech miesiącach , byłem zaskoczony , zadzwoniła , napisała maila , zapytała wprost , ile powinna mi oddać pieniędzy za sukienki i buty oraz inne zakupy ciuchowe , które kupiłem w Polsce oraz jakieś tam 'złote' drobiazgi , typu łańcuszek z białego złota, bransoletka, kolczyki, pierścionek z małym diamentem itd ? - odpowiedziałem, że NIC nie oddawaj , niczego nie chcę , tylko jest to ostatnie kóórestwo aby oszukiwać faceta , przed swoją rodziną ukrywałaś, że jesteś 'normalna' , chciałaś aby facet był tak zwanym 'parawanem' dla rodziny , chwaliłaś się pierścionkiem zaręczynowym z prawdziwym diamentem 0,34ct a ten pierścionek sprzedałaś na Allegro za 287 PLN na licytacji, tak kupiłem ponownie ten pierścionek na Allegro , warty jest ponad 2000 PLN , wiem, że teraz mieszkasz w małym miasteczku u Helvetów z Helgą, która ma 33 lata i jest less , wystarczyło abyś powiedziała, że jesteś less i nie miałbym żadnych pytań a teraz , nawet nie jesteś dla mnie minus ZERO , nawet nie jesteś dla mnie szmatą do podłogi , kobieta, nawet LESS nie powinna tak traktować faceta , żeby był jej 'parawanem' dla własnej rodziny !