Lauryyna 0 Napisano Listopad 3, 2017 Witam. Mam mały problem i kompletnie nie wiem co może być nie tak. Okres spóźnia mi się 4 dzień, zawsze miałam nieregularny,cykle trwały różnie 25,29,30,34 dni. Współżyłam ze swoim chłopakiem ale wątpię,że to ciąża bo się zabezpieczaliśmy i ostatnio robiłam testy i wyszły negatywnie. Ostatnio zaczął wydzielać się biały śluz w małych ilościach,do tego dochodzi dziwny ból i kłucia jakby w jajnikach. Dziwne uczucie jakby w tych miejscach coś się pompowało i wtedy nachodzi ból jakby ciągnęło razem nogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2017 za chwile dostaniesz okres, albo teraz jajeczkujesz. poczytaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2017 Jajeczkuje i ma biały śluz co jedna to glupsza !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lauryya Napisano Listopad 3, 2017 A może by tak grzeczniejsze i konkretniejsze odpowiedzi? A nie uważać się za wszechwiedzącą i obrażać innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2017 Jajeczkuje i ma biały śluz - od zmysłów chyba odchodzisz kobieto. Weź nie czytaj już tych Przyjaciółek, Chwil prawdy itp. bo ci rozum odjęło. Może nie zauważyłaś jak ci cieczka poleciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 14, 2017 Dokładnie poleciała mi cieczka tylko nie zauważyłam. Dopiero chłopach mi powiedział, że coś jest nie tak bo mam jakieś plamy na majciochach, a ja zmieniam majty co 2 tyg. więc nie zauważyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 14, 2017 Jak mie kuje w jajnikach to idzie halny. A jak mnie dodatkowo swędzą dzyndzelek i łechtacha to bydzie mróz. Dzisiok właśnie mie strasznie swędzi afa - to może być na mróz albo jakieś dziabongi mi się wylęgły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach