Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z układem moczowym...

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam pewien problem, będąc dzieckiem chorowałam często na układ moczowy, jakieś zakażenia, przewiania itp od mniej więcej pół roku znowu mam problemy... Byłam u lekarza pół roku temu okazało się że mam zakażenie dróg moczowych, jakieś bakterie czy drożdżaki, coś takiego... Dostałam antybiotyk, po 2 tygodniach skończyłam "kurację" i poprawiło się, nie odczuwałam żadnego dyskomfortu podczas oddawania moczu. Wcześniej bolało podbrzusze, piekło jakby ogień się tam rozpalił i ogólnie mocz oddawany był bardzo często w małych ilościach. Po antybiotyku wróciło to do normy z tym że oddawałam mocz często ale dużo bez żadnych problemów. Nie będę się rozpisywać jak to było dalej.. Raz było lepiej raz gorzej po prostu. A mój problem teraz polega na tym że jeśli nie wypije wystarczającej ilości napoju (wody lub soku, rzuciłam wszelkie napoje typu cola, energetyk oraz wszystko co gazowane) znowu chodzę często do toalety i bardzo mocno mnie piecze.. (narząd rozrodczy) Za to gdy wypije więcej wody (lub soku/herbaty) wszystko wraca do normy. Pytanie moje jest takie: co z tym zrobić? i czy wiecie co może mi dolegać? Do lekarza myślę ze nie ma sensu iść skoro ostatnio wypisał mi antybiotyk, pomogło na pewien okres a co jakiś czas mam znowu jakieś nawroty..

Gość gość
Jedź żurawinę , może być suszona lub w kapsułkach z apteki . Żurawina czyści drogi moczowe . Ewidentnie masz jakieś bakterie które w zagęszczonym moczu się namnażają i stąd pieczenie przy małej ilośc***icia. Ja łykałam też przy takich stanach Genjal i probiotyk bo być może masz grzybki w jelitach i ciągle się sama zakażesz .

Gość gość
sorki źłe wpisałam ..chodzi o Ginjal

Gość gość
dziękuję, na pewno przetestuję ten produkt:)