Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety nie lubią seksu od tyłu?

Polecane posty

Gość gość
14.11 Mylisz się. Ja dochodzę praktycznie tylko od tyłu. Uwielbiam głęboką penetracje. A od tyłu to najlepiej czuje. JA TAK SAMO, ALE PRZECIEZ OBCY NIEUDACZNIK Z FORUM LEPIEJ WIE KIEDY JEST CI NAJLEPIEJ W ŁOZKU

Gość gość
nie każda kobieta ma z******tą dupppe ..

Gość gość
Ja lubie widzieć twarz partnera, a tak nic nie widze, a on tylko moją dupę :D 🖐️

Gość gość
faceci, których kobiety mają plaskoduppie, nie lubią seksu od tyłu

Gość gość
gość dziś To oczywiste, że nie miał żadnej, a że koledzy mu odmawiali do generalizując że pewnie dziewczyny też nie chcą

Gość gość
gość dziś 14.11 Mylisz się. Ja dochodzę praktycznie tylko od tyłu. Uwielbiam głęboką penetracje. A od tyłu to najlepiej czuje. JA TAK SAMO, ALE PRZECIEZ OBCY NIEUDACZNIK Z FORUM LEPIEJ WIE KIEDY JEST CI NAJLEPIEJ W ŁOZKU Xxx Wieczny prawiki się o seksie wypowiada i wie co lubią kobiety hehe

Gość gość
Plaskodupue :) hahaha przysiady, dziewczyny!

Gość Doktor Zywago

Kobiety zazwyczaj nie lubią tej pozycji jeżeli facet ma slusznej długości „knagę” te co lubią, to nie oszukujmy się maja partnera z pisiorkiem góra  14-15 cm. Wtedy to prawdopodobnie można wejść i po same jaja i sprawić kobiecie przyjemność. Ale jeżeli macie powyżej 19 cm to takie wejście „po same kule” to już sprawia większości kobiet ból a w tej pozycji z uwagi na bodźce wzrokowe facetowi ciężko nad kontrola i „dobija” podczas dochodzenia do oporu uderzając w szyjkę macicy oraz obijając się o jajniki to raczej nie jest dla kobiety przyjemne bo to nie o to chodzi żeby partnerkę przebić albo jej krzywdę zrobić ale żeby sprawić przyjemność. Jak byłem młodym szczylem to wylądowała moja była na izbie przyjęć po takim ostrzejszym numerku od tylu ze skurczami macicy na następny dzień miała bolesne skurcze od tego dnia już tej pozycji nie akceptowała, Kolejna sprawa to brak kontaktu wzrokowego, spłycenie zaangażowania emocjonalnego kobieta wtedy nie czuje się komfortowo bo nie może przytulić pocałować czy spojrzeć w oczy i traktuje ta pozycje jako typowa do zaspokojenia na szybko potrzeby partnera ze znikomym własnym udziałem. Tyle w temacie