Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem sama bo ???

Polecane posty

Gość gość
cos ze mna nie tak

Gość gość
Mam fobie spoleczna to znaczy jestem chora na nieśmiałosc

Gość gość
kjihufgrdrt

Gość gość
bo lubię (czasami) być sama

Gość gość
jesteście same bo wymagacie modela z wyglądu

Gość gość
nie tylko z wyglądu wymagamy modela

Gość gość
Nie chciałabym gościa ze zdjęcia nawet gdyby był ostatnim facetem na ziemi. Jestem sama, bo nie potrafię zbudować prawidłowej relacji. Nie umiem się zakochać. Albo nie poznaję właściwych facetów. Nie wiem.

Gość gość
będziesz miała kogoś to i tak nie bedziesz szczesliwa, możemy się założyć, że zakładałabys wtedy tematy na kafe, o jego wadach i jak cię unieszczesliwia. Ciesz się wolnoscią, na litość boską

Gość gość
Wiesz, że tak było? Byłam z facetem, ale byłam z nim bardzo nieszczęśliwa. Obiektywnie, nie był to dobry facet, znęcał się nade mną psychicznie i twierdził, że to moja wina, bo go zaniedbuję.

Gość gość
Może to z wami jest coś nie tak a szukacie winy w kimś innym. Tak to właśnie wygląda.

Gość gość
To nieprawda źe faceci myślą tylko o seksie . A właśnie apropo seksu . Czy dałabyś mi poroochać .

Gość gość
Święta nie jestem, ale są kobiety gorsze z charakteru ode mnie, a są w związkach. Więc to chyba nie ta kwestia. Cóż, chciałabym chociaż raz w życiu tak naprawdę zakochać się z wzajemnością. Raz. Nigdy nie doświadczyłam takiego uczucia. :(

Gość gość
ja doszłam do wniosku, ze jestem sama, bo w głębi duszy chcę i zawsze chciałam. Tez dawniej wmawiałam sobie, ze trzeba miec kogos, ze wtedy to oznacza, ze jestesmy wartosciowi, czy coś takiego, ale zrozumiałam, ze to takie społeczne wartosciowanie i że tak na prawdę to nie chcę kogos miec

Gość gość
19.23 ile masz lat?

Gość gość
30 +

Gość gość
Jestem sama bo - faceci oczekują ideału (długie, zgrabne nogi, duże cycki i dupa i kształtne bioderka, długie zadbane włosy) - mam pecha - większość a mam wrażenie, że wszyscy są zajęci - nie mam ochoty już po raz kolejny dostać kosza i rezygnuje z poszukiwań i tak bezowocnych - postawiłam na facetach grubą kreskę - chciałabym teraz poznać kobietę, ale nie wiem, gdzie takie poznać... one chociaż mają mniejsze wymagania i wiedzą jak szczerze pokochać drugą osobę.

Gość gość
gość dziś Pod jakim względem nie jesteś święta? . Ja jestem wolny, możemy porozmawiać.

Gość gość
jestem sama, bo faceci to porazka

Gość gość
bo faceci chca tylko 10/10 , ci co sa 8/10 i ci co sa 1/10 chca miec kobiete 10/10 do zwiazku albo zadna, faceci to idioci

Gość gość
gość dziś - też mam wady, nie jestem może łatwa we współżyciu. Ale kiedy jestem w związku, to zawsze jestem wierna, nawet kiedy jest źle, to nie myślę o nikim innym, tylko staram się rozwiązać problem. Z resztą, sama nie wiem. Może nie jestem wystarczająco atrakcyjna, żeby facet chciał się starać? Może moje zasady moralne są dla wielu nie do przejścia? Nie wiem, nie mam doświadczenia w związkach, nigdy nie czułam się kochana, szanowana i nigdy nie byłam szczęśliwie zakochana. Może to moja wina, naprawdę nie wiem.

Gość gość
Ble, ble,ble,idź pod kocyk Kubciu do pingwinicy, bo chce loda.

Gość gość
gość wczoraj V Mam jedno pytanie, jak widzisz udany i fajny związek?? . Pewnie myślałaś i wyobrażałaś sobie to nie jeden raz.

Gość gość
gość wczoraj 10/10 to chca kobiety 1 czy 4 na 10 wiec skończ pisać brednie, że faceci chcą 10/10

Gość gość
gość wczoraj Ale wymyślasz mnie np. długie nogi się nie podobają tak samo duży tyłek, biust obojętny, nie musi być ślicznotką. Mężczyźni zazwyczaj szukają kobiet ze swojej ligii, a kobiety nie.

Gość gość
gość wczoraj Ale wymyślasz mnie np. długie nogi nie podobają mi się tak samo duży tyłek, biust obojętny, nie musi być ślicznotką. Mężczyźni zazwyczaj szukają kobiet ze swojej ligii, a kobiety nie.

Gość gość
dziś a właśnie, że odwrotnie :D

Gość gość
Nie jest na odwrót, bo potwierdzają to badania :) kobiety chcą wszystko co jest ładne włącznie z facetem

Gość gość
Buahaha wartościowych facetow mniej niz wartosciowych kobiet? Na jakiej podstawie takie statystyki? Z tego wynika ze wyzej srasz niz d**e masz, po prostu, wymagania nie z tej ziemi, a nie ze mezczyzni są do bani. Im ktos wiecej wymaga tym ma mniej sam do zaoferowania i to jestescie wy, ksiezniczki ktorych sie unika :) i dobrze, badzcie same i narzekajcie dalej bo tylko tyle umiecie

Gość gość
Księżniczki które wymagają mężczyzn z ocena 10/10 który ma 10mln zł na koncie.