Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić w tej sytuacji.POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Biorę tabletki antykoncepcyjne od 4 miesięcy w tym miesiącu jak zaczynałam brać opakowanie to był poniedziałek a wzielam tabletkę z podpisem niedziela i tak brałam przez jakiś czas nie zwracają na to uwagi jednak po jednym weekendzie byłam pewna że brałam sobie al Niedzica w poniedziałek zwróciłam uwagę że nie wzięłam tabletki w niedzielę i wzielam dwie na raz teraz patrzę że nie mam jednej tabletki. Co mam zrobić ? Po 7 dniach po zakończeniu brania zacząć nowe opakowanie czy zacząć od pierwszego dnia okresu ? Szukam tu pomocy bo do mojego ginekologa trudno się dostać

Gość gość
to sprawka demonów za samobujstwa jest odpowiedzialny demon lucyfer jest także od chorób psychicznych i fizycznych belzebub podziału niezgody dręczenia a za niemoralność seksualna i zdrady małżeńskiej szatan Asmodeusz i belzebub alimai kusi do perwersji seksualnej dan niszczy miłość rozbija małżeństwa dzieli rodziny niszczy Zdowie prace ściąga nędze bankructwo długi jest demonem zniszczenia i samozniszczenia z każdych z tych przywódców ma do pomocy legiony demonów