Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula9311

chrzest odmowa

Polecane posty

Gość paula9311

Mąż ma brata który ma żonę , oboje są wredni, chamscy i mili jak coś chcą od mojego męża ( jerst lekarzem). Nie utrzymujemy z nimi kontaktu, czasmi mąż z bratem bo on po coś zadzwoni.... Urodziło im się 3 tyg temu dziecko... Możliwe, że poproszą męża za chrzestnego ponieważ matka dziecka ma siostrę więc wychodzi, że wezmą mojego męża. I tu rodzi się pytania czy będą mieli ten tupet i go poproszą skoro nie widział dziecka i nie ma zamiaru ja zreszta też??? A jak poproszą odmawiamy na pewno tylko hmm jak.... ? Myślałam żeby powiedział, że niech znajdą bliżej ,, związaną z nimi i zakolegowaną osobę,, na ojca chrzestnego niż mój mąż...?? Czy coś innego??

Gość gość
to brat Twojego meza, nie Twoj.

Gość gość
A ja się nie dziwię. Niestety mam taki sam problem. Dziwną mam rodzinę, ale to ich sprawa w końcu są dorośli. Zawsze inaczej nas traktowali bo nasze życie wygląda po prostu normalnie. Normalna praca, zwyczajne życie. Tak to nie mamy kontaktu, ale jak pojawią się dzieci to przypomina im się rodzina. Bo jak to ciotka powiedziała, zawsze coś dadzą bo mają pieniądze. Już zmądrzalam, a jak ktoś mi mówi, że dziecku się nie odmawia to mnie szlag trafia

Gość gość
Ja mówię szczerze, że jestem niewierząca i mam święty spokój :P

Gość gość
No tak bycie chrzestnym teraz to nieciekawa sprawa, wszyscy wręcz roszczą sobie prezenty dla dziecka i rozliczają z nich , bo chrzestny to musi i już

Gość paula9311
mąż ma takie samo zdanie jak ja.... nie trawimy tych ludzi.... co z tego jak brat jak to bardzo niedobry człowiek

Gość gośćfhfyerrreeee
Odmówić skoro to taki element ten brat