Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknię za mą śliczną.

Polecane posty

Gość gość
Sia ? bardzo lubisz jej piosenki?Dla Ciebie Selena Gomez Feel Me

Gość gośćTwojaMiloscA
To o mnie i o Tobie: Now I've been running all my life I ran away, I ran away from good Yeah, I've been waiting all my life You're not a day, you're not a day too soon https://www.youtube.com/watch?v=34i0yUomjbY Tak, bardzo ją lubię. Bardzo wrażliwa artystka, tak przez duże A. Lubię szczególnie jej starsze utwory.

Gość gość
Dlaczego przez duże A nie pojmuję?ładna muzyka lecz można się zatracić ponieważ dość smutna?

Gość gośćTwojaMiloscA
Każdy ma swój gust. Mnie się podoba, bo ma bardzo emocjonalny głos. Czuć w jej śpiewie emocje. Nie wszystkie utwory ma smutne. A poza tym mnie jest często smutno, więc to muzyka akurat dla mnie :) Lubię się babrać we własnych emocjach. Jestem emocjonalnym człowiekiem ;)

Gość gość
Jesteś bardzo smutnym człowiekiem? Więc jesteś pesymistką czy tak? Szkoda bo optymistki żyją dłużej a Ty pogrążona w tym smutku i otoczona smętnymi piosenkami zatracasz to co dla człowieka najważniejsze.

Gość gośćnietwojamiłość teżA
Szkoda życia na niezrealizowane miłości.Odpuść lub zrób coś.

Gość gośćTwojaMiloscA
Piosenki Sii nie są smętne :) Jestem człowiekiem emocjonalnym, a to nie znaczy że pesymistycznym :)

Gość gość
To nie moje wpisy ,wracam do Ciebie .Lubię co mi wysyłasz,chętnie słucham.Ewa

Gość gośćTwojaMiloscA
Co za różnica czyje wpisy? Ja kocham tu każdą... nie zauważyłaś? ;) Zaraz napiszę, że to podszyw a Ty mi i tak uwierzysz :P

Gość gość
he he he dobry jest lepszy ode mnie!

Gość gośćTwojaMiloscA
Cieszę się, że Ci się podobają :)

Gość gośćTwojaMiloscA
21:09 to nie jest mój wpis Jakaś znudzona osoba wcina się w nie swój temat, musi mieć bardzo nudne życie, skoro bawi ją pisanina z obcymi ludźmi. Oczywiście Ewuniu ja piszę z Tobą na poważnie.

Gość gość
Możesz kochać każdą nie jestem Twoją własnością,,miło mi było pisać z Tobą i dać Ci trochę miłych chwil w tym zagonionym świecie.Przepraszam jeśli czymś Cię uraziłam choć tak naprawdę nie chcialam.Pan Bóg kazał kochać wszystkich.Kochaj bliżniego swego jak siebie samego.Już mnie tu nie znajdziesz żegnaj!Ewa

Gość gośćTwojaMiloscA
Wpis z 21:09 nie jest mój do cholery!!!

Gość gośćTwojaMiloscA
Ktoś się pode mnie podszywa i pisze głupoty, a Ty już się żegnasz! Jak mało mnie znasz! Tak łatwo wierzysz jakimś głupotom, które rzekomo ja wypisuję? Masz o mnie takie zdanie? Myślisz, że sobie żartuję? Otóż nie - to co piszę jest CHOLERNIE poważne! Tak samo jak to, że CIĘ KOCHAM!!! Ciebie i tylko Ciebie!

Gość gość
Mnie też kochales kilka wpisow wczesniej, niezły jestes.

Gość gość
wszystkie powinny cb kopnąć w tylek

Gość gość
Już samo to że piszesz że to cholernie poważne a piszesz tu z nami kilkoma, kwalifikuje Cię do grupy kłamców i manipulatorów.

Gość gość
Przecież to jest kobieta ten gość

Gość gość
nie uwierzyla cwaniaku???

Gość gośćTwojaMiloscA
Nie, ja nie piszę tutaj "ze wszystkimi", tylko z jedną jedyną Ewą, a to że jakieś sfrustrowane i niekochane indywidua podszywają się pod nią, to już nie moja wina. Dla mnie jesteście żałosne, współczuję wam nudnego życia i mało inteligentnej rozrywki godnej mało rozgarniętej kury domowej jaką jest wcinanie się w czyjąś rozmowę i szukanie na siłę atencji obcych osób, ale cóż...dla was też trzeba być tolerancyjnym, takie jesteście, trzeba was tolerować i nie zwracać na was uwagi.

Gość gość
Jak ją tak kochasz NAPRAWDĘ to napisz do niej maila manipulatorze. Pisałam z Tobą bo ja też jestem Ewa. Podasz nazwisko właściwej Ewy czy każda Ewa jest dla Ciebie odpowiednia...a jeśli nie każda to która? ;) Ze mną też tu pisałeś, potem ja stąd wyszłam i przyszła następna i w symie to nawet nie wiesz ile nas Ew tutaj było bo nas nie rozróżniasz. Ja stąd spadam, nie jestem naiwna ale może inna wróci. Bądź cierpliwy.

Gość gość
I wyszło szydło z worka, teraz posypią się fochy

Gość gość
he he he jak ja uwielbiam takie tematy :D sama też tu coś skrobnęlam choć nie wiedziałam nawet,że mogą tu pisać Ewy :D

Gość gośćTwojaMiloscA
Dzien dobry Ewo! Mam nadzieje ze nie przejmujesz sie tfurczosciom tych biednych sfrustrowanych pan i wiesz o tym, ze dla mnie liczysz sie tylko Ty. Gdyby bylo inaczej, nie byloby mnie tutaj, a jestem, bo wciaz czekam na te kilka slow od Ciebie. Dobrego dnia!

Gość gość
Nie nie przejmuje sie mam gorszy problem do strawienia ale ty zapewne wiesz jaki bo jestes madry i wspaniały

Gość gość
Tobie też kochany dobrego dnia! Wyspałeś się?

Gość gość
Oj ludzie! Naprawdę wierzycie w to, że piszecie z tą osobą, z którą myślicie że piszecie? Prawdziwe relacje i kontakty są tylko na żywo, reszta to ułuda, zrozumcie to, bo szkoda czasu i zdrowia. Ktoś kto naprawdę coś czuje i traktuje poważnie tę osobę szuka rzeczywistego a nie wirtualnego kontaktu.

Gość gość
Ameryke odkryłaś .