Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne ze nie kreci mnie macierzynstwo?

Polecane posty

Gość gość

Nie widze siebie jako przyszla matka, brzydze sie ciazy, i zazwyczaj jak ktos mi mowi ze tylko tak gadam i ze przyjdzie na to czas to wpuszczam jednym uchem wypuszczam drugim bo wiem ze nigdy nie zaakceptuje tego zeby jakies zycie rozwijalo sie w moim.. Czy sa ludzie ktorzy z tak maja czy jest to na podlozu psychicznym?

Gość gość
Nie kazda kobieta jest stworzona do bycia matka bylebys nie robila z tego jakiejs ideologii w stylu nienawidze mezczyzn i jestem za zabijaniem dzieci itp. Bo wtedy to juz jakas choroba psychiczna.

Gość gość
Niektorzy tak maja nie kazda kobieta jest stworzona do bycia matka wiec dobrze ze zdajesz sobie z tego sprawe i nie chcesz nic robic na sile a pozniej wychowywac dziecka na odwal

Gość gość
Normalne. Ja też tak mam. Nigdy nie chciałam mieć dzieci. I nie mam.

Gość gość
normalne jesli inne rzeczy kręcą cie bardziej,ale jesli idziesz w stronę ohydne nienawidzę itp to nienormalne

Gość gość
Połowa matek ma dość macierzyństwa a co dopiero normalna zdrowa młoda kobieta

Gość gość
Tak, to zupełnie normalne.

Gość gość
Dziekuje wam wszystkim za odpowiedzi:) Pozdrawiam

Gość gość
ja bardzo lubię małe dzieci, malutkiego bratanka kocham jak nie wiem co, ale swoich dzieci bym nie chciała mieć.

Gość Maxqsound
Ja z moja kobieta od kilku miesiecy planujemy dziecko niestety na chwile obecna nie mamy ku temu warunkow. Jednak zauważyłem u niej lekkie zwatpienie po wypadzie do kina na botoks - ten nowy film. Nieno zartuje jesteśmy zdecydowani na dziecko i chcemy tego ogromnie a może po prostu ty nie chcesz czego tutaj sie doszukiwac nie wszystkie kobiety mają taki pociag do macierzynstwa. A może naprawdę coś jeszcze sie zmieni.

Gość gość
Moim zdaniem to normalne. Są takie kobiety, są też artykuły na ten temat. Często te które zdecydowały się mimo wszystko na macierzyństwo przekonują się dobitnie o tym jaki błąd popelnily.