Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w ten sposob rozciagne rajstopy

Polecane posty

Gość gość

Hej kochane:)mama kupila mi troche za male rajstopy mieszkamnawsi i nigdzie jyz nie dam rady kupic innych rajstopy to 20den...napchalam tampoduszek jaskow i zawiesilamna wieszaku czy w ten sposob rozciagna się choc odrobine?o 23 przyjezdza po mnie chlopak :/

Gość gość
"mama mi kupila"? chłop po ciebie przyjezddza a ci nie wstyd ze matka ci musi gacie kupowac? wstyd :o

Gość gość
Do 18 bylam w pracy co w tym dziwnego ze poprosilam kogos kto byl w sklepie zeby kupil co mi potrzeba?pytanie bylo zupelnie inne

Gość gość
pracujesz, matka kupuje ci gacie, a ty jeszcze jej na chacie gnijesz? :o

Gość gość
Chłopak po Ciebie przyjeżdża o 23? Jedziecie na imprezę jakąś? Napisz proszę co będziecie robić dziś wieczorem.

Gość gość
Co będziecie robić dziś wieczorem?Opisz dokładnie wasze plany. Ps Kochana nic się nie przejmuj.Napewno się troszkę rozciągną. I nie przejmuj się tym co tam wypisują te łajzy forum bo to jest po prostu i niestety w większości sfrustrowana peepy,którym nikt nic nigdy nie dał w życiu i nawet na samą myśl,że mama chce pomóc i coś kupi to dostają sraczki.To są po proatu społeczne i umysłowe kaleki.

Gość gość
A gość dziś 20:00 będzie walił kite jak zdradzisz mu swoje plany i będzie sobie wyobrażał, że jest na jego miejscu. Nic mu nie pisz. G****o go to obchodzi. Czy będziecie się walić w szopie, czy oglądać film..

Gość gość
Jezu nie mieszkamzmama wraxajac z pracy zajechalam do niej!!!:/ jedziemy na powitanie znajomych ale nie sądzę iz to ma znaczenie w temacie.Macie jeszcze jakies rady jakrozciagnac rajstopy?

Gość gość
to schudnij, beda dobre

Gość gość
Stwierdzam jedno to forum to dno nie powinno miec miejsca!same ulomy umyslowe tu siedza a radosc im sprawia pisanie o gownach penisach o***tach!na normalne tematy nie potrafia odpowiadac!po co wlazisz kretynie jeden z drugim na temat skoro gowno masz pojecie o co chodzi i cie to w ogole nie interesuje!myslisz ze jak komus pojedziesz jestes super?!wez rusz d**e i idz na ulice i dogaduj tak ludziom!ale pewnie kazdy z was to ameby siedzace cicho jak mysz pod miotla a w internecie kozaki na cud!!!!wspolczuje waszym rodzicom bo gdyby wiedzieli ze takie polmozgi odchowali to by sie zalamali!!!stado imbecyli. Autorko ja slyszalam o metodzie z zamrozeniem rajstop ale nie probowalam:)