Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie jestem zerem od 6 lipca się boje zadzwonić do instruktora od prawka

Polecane posty

Gość gość

Ehh

Gość gość
ale na terapie nadal nie chcesz iść i się leczyć tam by ci naprawdę pomogli chłopie, z peasdy życiowej zrobili by pewnego siebie męzczyznę, wreszcie zacząłbyś żyć, skonczylbys prawko ogarnął robote, wynióśłbys sie od matki, wtedy wreszcie byś potrafił, a i dziewczyna na pewno by się znalazła, a może i nawet byś w szpitalu poznał, szkoda tylko że nie chcesz, tylko tracisz czas, mijają kolejne miesiące lata a ty nadal nic nie zrobisz, dobrze wiesz ze sam sobie nigdy już nie poradzisz, potrzebujesz pomocy - terapii, szkoda tylko ze masz to w d***e

Gość gość
no i znów milczysz szczurze... Przemek mówię całkiem poważnie, dla ciebie już nie ma nadziei, za 10 lat będzie z tobą to samo co teraz, chyba że się do tego czasu wyhuśtasz, sam nie potrafisz nic zrobić i nigdy nie będziesz potrafił, pomocy nie chcesz, na terapie isć nie chcesz, z ciebie już nigdy nic nie będzie... 🖐️

Gość gość
pshemo nie szkoda ci kasy wywalonej na kurs?

Gość gość
nie szkoda bo to matka płaciła

Gość gość
Szkoda ja płaciłem matka by mi złotówki nA to nie dała Ale dla mnie najważniejsze jest żeby być z Agnieszką

Gość gość
Laski leca na facetow z prawkiem mowie ci

Gość gość
Wiem

Gość gość
Jak chcesz zdobyc dziewczyne to rob prawko i tyle

Gość gość
przemek ty ciagle tylko chcesz chcesz chcesz byc z agnieszka ale nic w tym kierunku nie robisz, kompletnie nic. Ciagle tylko tracisz czas, minie znow rok dwa lata a ty dalej bedziesz jeczal za agnieszka, alle co ci to da? Nic. Tylko i wylacznie jesli sie ogarniesz mozesz odzyskac Age, skoncz to prawko, idz na terapie, potem ogarniesz prace i wyniesiesz sie od matki. Aga bedzie dumna i bedzie pod ogromnym wrazeniem ze tak walczysz dla niej i na pewno da ci szanse, ale poki co to mozesz o niej zapomniec jak i o kazdej innej dziewczynie. Spojrz ile lat juz przejepales, chcesz kolejne 10 zjepac? Sam widzisz ze twoja taktyka czekania na cud nie dziala, musisz sam wziac sprawy w swoje rece, idz najpierw na terapie, potem juz bedziesz potrafil normalnie zyc i raz dwa sie ogarniesz, ale najpierw terapia, wyleczenie twoich fobii, traumatycznych przezyc zapisanych w glowie, wyjscie z umyslowego spiertolenia i powrot do normalnosci, podbuduja tam tez twoja pewnosc siebie, podniesie ci sie samoocena, wzrosnie motywacji a po terapii bedziesz pelen energii. Bedziesz gotowy do dzialania ile tak jeszcze bedziesz wolal ta agnieszke, ile jeszcze lat chcesz zmarnowac zebys wreszcie zrozumial ze terapia jest ci niezbednie potrzebna? Ile jeszcze lat bedziesz biadolil uzalal sie nad soba i chowal za spodnica mamy? A jak sam widzisz takie twoje podejscie przez ostatnie 10 lat nigdzie cie nie zaprowadzilo, moze czas w koncu cos zrozumiec, czas zmienic podejscie, czas podjac terapie

Gość gość
do niego i tak nic nie dotrze zaraz przyjdzie i bedzie dalej wołał agnieszke i trolował tu i na wykopie

Gość gość
znowu milczysz? nie udawaj że cie nie ma

Gość gość
szczur... i ty kurfa o wyjezdzie za granice marzysz boidoopo żałosna 🖐️

Gość gość
prawik bez terapii zawsze będziesz NIKIM, boidoopą kaleką życiową, już 10 lat przejepałeś, ile jeszcze chcesz zmarnować?

Gość gość
ee

Gość gość
SPADAJ SMAKOSZ

Gość gość
to prawda przemku.. jesteś zerem

Gość gość
nie poddawaj sie przemku..