Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego podrywają mnie młode gnoje?

Polecane posty

Gość gość

Jestem po 50, dlaczego ciagle lata za mną, zaczepia mnie jakiś mlody facet? Przecież to nie jest naturalne, idźcie do młodych lasek, nie mam ochoty na seks z jakimś szczeniakiem, NIE LUBIĘ MŁODYCH MĘŻCZYZN, są durni jak auto na 5 biegu bez kierowcy. Wynocha z mojego życia.

Gość gość
Hahaha :D Ty za to błyszczysz inteligencją. Mam 22 lata, za sobą kucharza, spedytora i budowlanca, gram na gitarze, piszę opowiadania, pomagam imnym ludzią, jwztem głupi? ;)

Gość gość
Jestem *

Gość gość
21.09 niestety jesteś. Wróć do podstawówki, ortografia się kłania.

Gość gość
Myślę że jesteś kafeteryjnym bałwanem który ma tu setki róznych wcieleń, poznaję cię po stylu, to przykre że po studiach zostałeś kucharzem i budowlańcem, ale czego sie spodziewać po wiecznym studencie który nawet nie obronił magisterki. Najwyżej kretyńskich błędów ortograficznych.

Gość gość
piszesz o obszyczmurkach? Bo widzą w tobie dziki seks a starsi na cb nie lecą? Jesteś za zstara dla nich , Bierz to co jest :)

Gość gość
Piszę o wysokich swietnie zbudowanych facetach ok. 30, totalne przeciwieństwo śmiesznego brzydkiego gnoma jakim ty jesteś. Na szczęście mężczyźni w moim wieku też bywają przystojni i też się im podobam :p

Gość gość
21:09 a twoje opowiada erotyczne, seria "same świństwa", są warte tyle co psie goowna, za to twoje creepy pasty są warte więzienia.

Gość gość
ty masz 22 lata x 3, a dalej jesteś głupi jak 22latek.