Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćnarzeczony

Pytanie do Katolikow

Polecane posty

Gość gośćnarzeczony

Czy wypada sie oswiadczyc podczas Wieczerzy Wigilijnej ? Jestem niewierzacy, ale nie o to chodzi. Nie mamy z tym problemow, przyszli tesciowie mnie akkceptuja, delikatnie mowiac, bo nie raz dali mi przyklad sympatii, nie wiem jak to wyrazic, po prostu lubimy sie. Sytuacja jest taka, ze juz mam pierscionek, dalem zrobic z zona brata mojej, czyli przyszla szwagrowka, dlatego podejrzewam, ze juz cala rodzina wie, jakie mam zamiary. Po prostu wszyscy na to czekaja. Chodzi mi tylko o Moment. Czy sie oswiadczyc przed wieczerza i usiasc do kolacji juz jako "narzeczeczeni" czy poczekac do "rozpakokwywania" prezentow spod choinki i dopiero wtedy ukleknac ? Czy w ogole poczekacz do pierwszego Swieta ?

Gość gość
Tak na forum rodziny? Będzie drętwo.

Gość gość
jaklubisz jej rodzinę to czemu nie

Gość gość
Nudy.

Gość gość
Dlaczego drętwo? Bedzie pewnie wesoła atmosfera, to jeszcze bardziej sie rozwesela. Myśle, ze po kolacji, a przy prezentach.

Gość gość
Bo wszyscy beda czekac i gapić się az on się zdeklaruje.

Gość gośćnarzeczony
Czyli przeczekac i dopiero przed Pasterka ?

Gość gość
Ja pier. .. facet zrób to niespodziewanie a nie chlap całej hej rodzinie ze sie chcesz oświadczyć.

Gość gość
Chociaz moze ona jest taka sama jak ty zw wszystko musi dokladnie zaplanować. Zero spontanu.

Gość gość
Fajnie będzie gdy się oświadczysz podczas rozdawania prezentów, wszystko będzie w radosnej atmosferze. Spontany to będą potem we dwoje:P

Gość gość
No właśnie, rozpakowywanie prezentów, każdy nie będzie się mógł doczekać, będzie radosna atmosfera, a Ty nagle kolejną niespodziankę zrobisz ;) bo przed wigilią każdy tylko myśli o żarciu i o tym, że jest głodny, jak się cały dzień pości

Gość gość
Nie słuchaj spontanicznych bo zawsze możesz usłyszeć spontaniczne NIE! :-D ...i wtedy się spontanicznie zesrasz z wrażenia

Gość gość
Jestem wierząca. Bardzo liczyłam na takie oświadczyny (mąż oświadczył się jednak 2 tyg przed wigilią). Super pomysł! Nie zapomnij zapytać rodziców o zgodę to polubią Cię jeszcze bardziej ;)