Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Interesowna znajoma czy utrzymywac z kims takim kontakt

Polecane posty

Gość gość

Mam wsrod znajomych kolezanke.Jest batdzo interesowna- szuka sobie takich znajomych z ktorych moze miec jakies korzysci.A ktos to jej dziecko odbierzegdzies zawiezie.A to ma dom takich przykadow jest mnostwo.Jak z nia rozmawiam to musze sie bardzo pilnowac bo jakies slowo powiedziane moze byc wykorzystane.

Gość gość
Oj mam taką znajomą. Współczuję Ci i sobie. Ostatnio jednak trzymam ją na dystans. Skąd tacy ludzie się biorą i czy im po ludzku nie wstyd!

Gość gość
a lubisz być wykorzystywana?

Gość gość
jakis czas temu w luznej rozmowie wygadalam sie ze zmienilam prace.Pracuje w domu.Od razu to podlapała.I wiesz chciala sie na chate wbijac.Amoze to a moze tamto.No bo przeciez nie pracujesz normalnym systemie.A jasno powiedzialam ze w tyg. nie mam czasu.Bo w sumie do 18.30 nas nie ma w domu bo woze corke na zajecia. a potem juz za pozno. to sobie odpuscila. dzis taka sytuacja. corka popludniu poszla do kolezanki byly tam jeszcze3 kolezanki- zawsze cos zabiera a to czekolade.Ata 2 znajoma jak robi impreze dla dzieci- tzn. pozowli przyjsc innym koezankom to kazdy musi cos miec ze soba- cos do jedzenia. ja na to nigdy bym nie wpadła.