Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

500 plus do kosciola

Polecane posty

Gość gość

na kolana i dziękował za to, że głupi podatnicy w tym emeryci was płacą za pieprzenie się i o\rozmnażanie

Gość gość
Uuu nie ma to jak agresja , czyżby w pracy przy niedzieli? Współczuję.

Gość gość
Ale idiotka!!! Hahaha. To pieniądz za pracę, włożoną w wychowywanie dzieci. To że autorce płacą za sex i mierzy innych własną miarą... Hmm... Ciekawe...

Gość gość
Szkoda że na pierwsze nie dają bo praca jednak ta sama

Gość gość
No nie wiem czy przy jednym dziecku jest tyle samo pracy co przy trójce i więcej... Ale że nie dają na pierwsze to faktycznie szkoda.

Gość gość
to dlaczego mający jedynaki nie wyjdziecie na ulicę, rozpieprzycie z pół kraju, to może to tych durnych pisowców dotrze, ze dzieci nie należy skłócać, bo w każdym państwie płacą na każde dziecko, a u nad z modlitwą na ustach skłócają nawet dzieci, ja pierdolę

Gość gość
A w czym to pierwsze gorsze od drugiego???no w czym?czemu mając jedno dziecko mi się nie należy?bo nie rozmnażam się?

Gość gość
a co Ty chcesz od matek? Idź do rządu i pytaj, to nie my wymyślamy przepisy.

Gość gość
pieprzone katolickie pisowce, oby Bozia nasłała na nich choroby

Gość gość
13.00 Gowno ci sie nalezy .Do roboty z*********j .Pis glupi ze rozdaje za darmo .Nasze matki zachrzanialy w fabrykach na trzy zmiany za tysiaka i mniej i trojke dzieci chowaly .

Gość gość
A ludzie samotni powinni się pozabijać bo nie mają dzieci i nic nie znaczą.

Gość gość
Jak byłam młoda to księża i rózne młodzieżowe katolickie guru kładły mi do głowy, że mam nie wychodzić za mąż i nie zakładać rodzIny, bo lepiej pozostać bezżennym, a teraz różne prawicowe skurczybyki mnie obrażają że nie mam rodziny ani dzieci. Grunt to dbać o swoje sprawy i nikogo nie słuchać. Tylko kto mi zapłaci za zmarnowane życie.

Gość gość
Dokladnie .Samotni moga z********ac i dojerzdzac po 2 godz. w te i spowrotem do pracy , wracac po nocach a tej sie k***a nie chce bo sie dziecmi zaslania .Zrobilas se bachora choc cie niestac to z*********j na drugi etat .Gowno ci sie nalezy , zapracuj sobie .

Gość gość
Dokładnie z*********j na drugi etat krowo

Gość gość
Pracuję ja, Pracuje mąż, Mamy trójkę dzieci. Dostajemy 500 na drugie i trzecie iiii.... Nikt mi nie wmówi, że mama jedynaka narobi się tak jak my przy trójce. Sama nie biorę na pierwsze i nie biadole!! Żegnam!

Gość gość
A kto wam k***a ta trojke narobil ? Jak sie nie ma za to sie bachorow nie plodzi .

Gość gość
Hahaha:)to trzeba było nie rozmnażać się jak króliki a nie teraz narzekać że się narobisz

Gość gość
bo kraj umiera jezeli nie chcecie emigrantów to robić dzieci bo wiencej ludzi umiera niż sie rodzi teraz 4 osoby robi na emeryta ale za 50 lat to jedna osoba będzie pracowała na emeryta wiec to nie to w trosce o kase w przyszłości a nie żeby mieć wyborców

Gość gość
No i dobrze że ma trójkę, i dostaje teraz za to pieniądze a wy to już same nie wiecie o co wam chodzi. Co za zdebilone kretynki.

Gość gość
Na każde dziecko powinno być a nie tylko na drugie i więcej