Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wydałam 3 tys na ciuchy Dziewczyny jak sadzicie to duzo?

Polecane posty

Gość gość

Nie ubieram sie w markowych sklepach bo nie lubie przeplacac za marke Kupilam : 5 par spodni po 50 zl 6 torebek za 100 zl 10 bluzek za 50 zl 3 plaszczyki za 100 zl 2 ramoneski za 100 zl 2 paro kozakow za 100 zl 3 pary balerinek za 30 zl Botki za 50 zl 5 sweterkow za 50 zl 3 szaliki za 30 zl I 5 sukienek za 50 zl Plus paski i skarpetki i bielizna Czy to duzo? Czy to wstyd ze kupuje takie tanie ciuchy? Kupowalam na bazarku i w sklepiku

Gość gość
tyle na ciuchy to ja wydałam przez całe zycie

Gość gość
Z tego co wymieniłaś mogę wyciągnąć wniosek że kupiłaś tani szajs ktory Ci się rozleci za niedługo. Nawet jeśli Ci się wydaje, że to jako tako wygląda to prawda jest taka że na bazarku kupisz najwyżej tandetę na dwa prania.

Gość gość
Odkad pamietam kupuje takie ciuchy i nigdy mi sie nic nie dzialo z nimi , wrecz przeciwnie rozdarly mi sie po tygodniu spodnie za 190 zl mimo ze nie mam nadwagi Autorka

Gość gość
To ja polecam metamorfozę u www.igortreneronline.pl. Można wygrać 10 tysięcy za przemianę. I przeznaczyć pieniążki na kolejne ubrania ;)

Gość gość
Jestem facetem i wydaje tyle raz na sezon czyli 4 razy w roku. Jakie to spodnie za 50 pln, szorty z biedronki :):).

Gość gość
Ja tez kupuje spodnie za 50 zł i noc mi się z nimi nie dzieje. Wole kupić wievej tanich rzeczy niż jedna droższa

Gość gość
Zależy od tego, ile masz. Jak zarabiasz dużo, to to nie jest dużo i niech Ci pójdzie na zdrowie! Jeżeli chodzi o jakość, to ja bym wolała coś lepszego, ale to kwestia gustu. Jak idziesz w ilość, to też fajnie. Pozdrawiam!

Gość gość
Nie duzo ja tez kupuje najtansze

Gość gość
Moim zdaniem jak za taka ilość to dużo nie jest, ale wyglada jakbyś miała zupełnie pusta szafkę i kupowała wszystko... po co ci więcej niz 1 para kozaków? 6 torebek?! To ile ich masz? 3 płaszczyki? 2 ramoneski? Za podobna kwotę można kupić stosunkowo dobre jakościowo rzeczy, ale np. Najtańsza torebka ze skory format A4 jaka widziałam to 150 zł. Krótko mówiąc trochę to wyglada jakbyś była zakupoholiczka i kupowała kiepskie rzeczy z sieciówek.

Gość gość
Autorka napisala ze kupowala na bazarki

następnym razem, za 1/10 tego, kup jedzenia jakimś biednym, schorowanym ludziom...zapewniam cię że odczujesz więcej szczęścia i nawet nie będziesz miała przymusu opisywać tu tego czynu... ;)

Gość gość
Aha. Btw. Co miesiąc będziesz tak trollowac? BYŁO!!!

Gość gość
tyleeeeee ciuchow na raz, bosheeeeee przepych

Gość gość
po co ci 2 ramoneski na zime? po co 2 kozaki liche, 1 dobre moglas kupic na zime po co ci w zimie 3 baleriny? botki ok i az 5 swetrow? 2-3 wystarczy na zime jesli zadnego nie masz albo myszy podziurawily po ch /o j ci 3 szaliki? 1 wystarczylby po ch/uj ci 5 sukienek na zime? tu widac bezmyslnosc i wydawanie na sile i rozrzutnosc po co c***aski?, jeden wystarczylby rozumiem jedynie skarpetki i bielizna , bo to sie zuzywa i dziurawi

Gość gość
po co ci az 5 par spodni ? roztylas sie ze tyle musisz na raz kupic? zadnych nie masz czy co??? na c****j ci azzzz 6 torebek? nie masz zadnej? na c***j ci az 10 bluzek???? po c****j ci az 3 plaszcze? jedna kurta na zime moglas kupic boshheeeee nie rozumiem twojej rozrzutnosci:O