Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hallufree

Polecane posty

Gość gość

Ostrzeżenie przed stroną internetową www.hallufree.com Wysyłają produkt na haluksy niewiadomego pochodzenia na pewno z Chin za parę złotych a wysyłają za 185 zł. W paczce nie ma orginalnego pudełka tylko pudełko z napisem hallufree a w środku co prawda aparat na haluksy bez instrukcji obsługi i bez żadnej faktury czy rachunku, żadnego jakiekolwiek potwierdzenia zakupu towaru. Ponadto zauważcie że na stronie nie ma żadnego kontaktu - nie ma adresu i nr telefonu a wszystko pięknie opisane, certyfikaty nie można powiększyć żeby zobaczyć co na nich napisane i nie można dokonać zwrotów bo nie ma gdzie się zwrócić. Ta sprzedaż to jedno wielkie oszustwo. PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED ZAKUPAMI NA TEJ STRONIE!

Gość gość
Szczerze mówiąc to dosyć podejrzanie to wszystko wygląda. Kiedyś się tak nacięłam na fejkowy sklep i teraz wszystko 3 razy sprawdzam zanim zamówię. Na haluksy kupiłam wkładki stepforward akurat i mi pomogły. Stopy trochę się do nich przyzwyczajały, ale było warto bo nie dość, że pozbyłam się bólu to jeszcze deformacja się zmniejszyła.

Gość gość
ojjj dużo takich naciągaczy teraz jest w internecie. Rzekomo cudowne aparaty, które usuwają haluksy w 10 dni lub krócej. Żal mi ludzi że się na to nabierają. Dobrze że jestem osobą dość praktyczną, ostrożną, wolę coś zobaczyć naocznie i dopiero podejmować decyzję. Swój aparat na haluksy kupiłam w sklepie medycznym, za poradą specjalisty, niedrogi a sprawdzony, bo długo już na rynku- Marcin, szyna na noc z taką specjalną gumą do ćwiczeń w gratisie. Mogłam sobie wybrać, obejrzeć, a nie kupowałam w ciemno..

Gość gość
aż specjalnie zajrzałam na stronę tego hallufree. masakra. A nie wiem czy widzieliście że takich pseudo cudownych wynalazków jest więcej w internecie? Wszystkie "usuwają" haluksy w kilkanascie dni. Kurczę to rewolucja, dziwne że ludzie w ogóle mają jeszcze haluksy ;) No ale wiadomo, człowiek który się nie zna uwierzy, na tym żerują tacy naciągacze. Świadomie oszukują ludzi. To powinno być karalne.