Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małe 14cm

Nie potrafię odejść od dziewczyny mimo że zdradza mnie bardzo często

Polecane posty

Gość Małe 14cm

Witam, nie potrafię odejść, odpuścić, przestać dzwonić i przestać pisać do dziewczyny która przez 4 lata bycia razem zdradziła mnie ponad 100 razy (do tylu się przyznała a podejrzewam że było tego więcej), nawet ma dziecko z innym a zaszła w ciążę w okresie Gdy oficjalnie była ze mną w związku.. potrafiła mnie rzucić po dwóch miesiącach zadzwonić parę razy gdy już Jej kochanek się znudził a ja i tak wracałem :-( mało tego była sytuacja, klęczałem w błocie, płakałem i błagałem żeby wróciła ze mną do domu (patrzyło na to około 20 ludzi) a Ona wybrała takiego wioskowego parobka który jest alkoholikiem i żyje tylko od wypłaty do wypłaty a ja mimo takie upokorzenie wróciłem do niej.. :-( było jeszcze takich sytuacji mnóstwo ale nie będę o tym pisał.. chciałbym was prosić o radę jak mam się uwolnić od niej? Sam nie potrafię, może z waszą pomocą mi się uda

Gość gość
Boże jakie to głupie -7/10

Gość Małe 14cm
Kurwa mać myślisz że to wymyśliłem tak o? To jest realna opowieść moich ostatnich latach! Kurwa kretynie j****y jak NIGDY nikogo nie kochałeś tak na prawdę (a prawdziwa miłość wybacza wszystko) to baranie twój mały tępy móżdżek nie pojmie tego tylko skomentuje w najbardziej prymitywny i prostacki sposób ' Boże jakie to głupie ' ...

Gość gość
Pewnie ma na imię karolina ? Każda o tym imieniu po**********

Gość gość
Człowieku do psychologa idz

Gość gość
Czeka Cie ciężka praca nad samym soba :( Musisz sie odeparowac..,

Gość gość
Tak, Karolina

Gość Małe 14cm
Karolina? Właśnie nie ma na imię Paula, najładniejsze imię na świecie :-( psychologa? Człowieku byłem miesiąc na obserwacji psychiatrycznej.. wisialem przez nią ale na szczęście (Bóg tak chciał) w ostatniej chwili sąsiedzi na spacer się wybrali Nie potrafię się odseparować, wytrzymuje 2-3 dni i dzwonię do niej :-(

Gość gość
To nie miłość tylko uzależnienie.

Gość gość
No właśnie Boga powinieneś mieć na 1 miejscu. Wówczas by Ci nie odwaliło.

Gość gość
Chciałeś powiesić się przez jakąś karynę? Brawo Ty!

Gość Małe 14cm
Coś w tym jest.. może to faktycznie uzależnienie a miłość już dawno się wypaliła :-( ale to nie zmienia faktu że nie potrafię odpuścić :-(

Gość gość
Potrafisz tylko nie chcesz.

Gość gość
Po co nam wymiar twojego fiuta?

Gość gość
To glupek

Gość Małe 14cm
Taki mam pseudonim od początku i taki będę miał cały czas.. a nie 'gosc' 'gosc' 'gosc''gosc' ten Sam pseudonim a cztery różne osoby, nie wiem jak Ty ale ja wolałbym wiedzieć komu odpisuję.. (w sensie czy kobiecie czy facetowi) Może i potrafię a może i nie :-( ale wiem jedno że bardzo chcę się od niej uwolnić ale jednocześnie boję się świadomości że już nigdy jej nie będzie w moimi życiu :-( a naprawdę była dla mnie bardzo ważna

Gość gość
Po paru miesiącach będzie lepiej. Później całkowicie zapomnisz.

Gość Małe 14cm
Tylko jak wytrzymać te parę miesięcy?

Gość gość
Zmień numer. Wywal wszystkie kontakty do niej i przecierp swoje. Nie będzie łatwo, ale wyjdziesz na prostą.

Gość Małe 14cm
Zmieniłem już numer i to nie raz ale zawsze dzwoniłem do niej po paru dniach :-( niestety jej numer znam na pamięć

Gość gość
jak bardzo jej pragniesz?

Gość Małe 14cm
Skoro wisialem na sznurze to jak myślisz? Oczywiście że pragnę Ją bardzo mocno, pragnę Ją jak tonący człowiek pragnie powietrza

Gość gość
nie to nic nie da że utniesz kontakt ,myśli cię nakręcą ,sypiaj z nią ale rób wszystko by umawiac się z innymi i szukaj emocji gdzie indziej,któregoś dnia jakaś inna osoba cię pociągnie w drugą stronę,do tego czasu spotykaj się z nią,i stopniowo staraj schładzać uczuciowo sam siebie ,i czesto spotkania z kimś innym

Gość gośćcd
to że ona cię maltretuje psychicznie /mam na myśli zdrady olewanie uczuć itd /wytworzyło między wami taką wież która cię mocno trzyma i niszczy ,musisz być sprytniejszy od tego uzależnienia

Gość gośćcd
jesli sypia z taką ilościa kolesi to jest zaburzona seksualnie ale wątpie by chciała to leczyć ,powiedz jeszcze to jest jej najbliższą osobą z tych facetów?

Gość Małe 14cm
I w końcu ktoś pisze z sensem :-) tylko że mieszkam na wsi i wszystkie dziewczyny są już pozajmowane :-( a prawo jazdy straciłem przez tą zaraze.. najpierw piła ze mną później kazała prowadzić samochód a na koniec zadzwoniła na policję że jeżdżę pod wpływem alkoholu.. zadzwoniła siedząc obok mnie w samochodzie.. manipuluje mną jak TYLKO chce

Gość gość
Po co ci laska, która poleciała na menela?

Gość gość
typowy seba i jego księżniczka karyna :D

Gość gośćcd
inaczej tego nie zrobisz ,musisz się zauroczyć kimś innym,i grac jak ona ,z takim samym lekceważeniem bo teraz jesteś wgnieciony w ziemie ,musisz odzyskac szacunek do siebie,to nie wiem ,przez neta się wciagnij w jakąs iluzję ,tylko nie wiem czy znajdziesz taką interesującą babę,ale szukaj

Gość Małe 14cm
Typowy Seba? Niezbyt trafne porównanie Nie raz już próbowałem przez internet szukać jakiejś dziewczyny.. jak jest ładna to okazuje się że w głowie ma pusto, brzydkie z kolei są mądrzejsze i można po rozmawiać no ale jednak ten wygląd odpycha