Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ała ała

Polecane posty

Gość gość

Jakie to jest kłucie niekorzystne, nieprzyjemne, że trzeba zrezygnować z tlącego się uczucia, bo osoba nieodpowiednia. To jest trudne. Bo ciągnie za łapki i chce usidlić. Żeby nie było dużego bólu teraz trzeba doświadczyć małego. No i nic nie poradzę. Nie ma jak się pozbyć tego, jak mam do tego skłonności.

Gość gośćn
to tylko trochę emocji,wszystko przeminie ,nie ma co się martwić ,a za 100 lat nie będzie to miało najmniejszego znaczenia :-)

Gość gość
mylisz się, będzie miało znaczenie, za 100 za 200 i za 1000 :)

Gość gość
A dziś co ms znaczenie

Gość gośćn
jeśli nadasz temu znaczenie to będzie miało,ale może skupisz się wtedy na czymś innym,bo wszystko płynie ,są jakieś rzeczy niezmienne ale to już potrzeba głębi ,a niechciana emocja przeleci jak wiatr :-)

Gość gość
Dzięki za pocieszenie. Głód romantyczny bardzo mydli oczy, ale mam świadomość że uczucia nieszczęśliwego nie należy pielęgnować i nie ma to znaczenia, tylko samo przejście z uczucia na dystans dzieli taki most, że czuję żal, tęsknotę i niespełnienie i pustkę w małych ilościach, ale to połączenie jest takie nieprzyjemne.

Gość gośćn
taka emocja jest wzmocniona gdy dwie osoby jednocześnie chcą się jej pozbyć ,wtedy dłużej się schodzi

Gość gość
Tu raczej nie ma drugiej strony. Druga strona się mną bawiła, a ja też chciałam żeby to było nic takiego. No teraz to muszę zdusić. Albo nie wiem co. Niech to zejdzie ze mnie, a wiem że zejdzie tylko jeszcze nie teraz tylko za chwilę.