Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzeci mąż

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o kobiecie, która wyszła trzeci raz za mąż. Trzeci raz tez zmieniła nazwisko.

Gość gość
A co mamy myśleć? Nic,

Gość Klaus
Pytanie czy tamci wcześniejsi żyją i jaką śmiercią umarli. Może przed byciem nr 4 trzeba by zrobić testament że żona nie dostanie nic. Wtedy masz szansę na życie do starości z inną żoną.

Gość gość
Myślicie ze wszystko z nią ok? Jakie uczucia wywołuje w was taka osoba: pogardę, współczucie, temat do żartów itp?

Gość gość
Klaus:) wszyscy jej eks żyją hehe

Gość gość
00.09 to jej zycie i nic ci do tego

Gość gość
No tak masz racje 00:12, ale wiesz jacy są ludzie, złośliwi itd ciekaw jestem co gadają i jak ja osadzają. Ze to wstyd pewnie 3 mężów mieć! Co?

Gość Klaus
Moje jedyne uczucia jakie budzi to uśmiech gdyż jest ona daleka od moich ideałów ale nie zrobiła nic złego, zmienia mężow, to jej sprawa. Rozumiem że dzieci nie ma więc nawet nie ma o czym mówić taki Piotruś Pan w wydaniu żeńskim. Czyli to nawet nie współczucie tylko tolerancja z domieszką komedii a lubię się pośmiać. A może lubi sex a nie wyobraża robić to z obcym facetem więc każdy musi być mężem nawet chodź by na chwilę albo conajmniej czyimś. Hehehe

Gość gość
Biedni ci mężowie, że trafili na taką. To z całą pewnością jej wina. Trzech facetów raczej nie może sie mylić.

Gość gość
00:24, dwóch facetów, trzeci mąż jest zadowolony ;)

Gość gość
Trzykrotna mężatka tzn zdesperowana bo po drugim razie powinna już wiedzieć ze nie warto, to zakompleksiona osoba musi pokazać światu ze zmienia nazwisko na fb -:) pewnie znowu bedzie chciała urodzić didziusua i te inne pierdy na ktore cymbał daje sie nabrać

Gość gość
Zawód wyuczony? kobieta Zawód wykonywany? rozwódka ;)

Gość gość
Kobieta po prostu miała pecha w życiu. I swoje błędy tez pewnie popełniła. Oby ten trzeci raz był dla niej strzałem w dziesiątkę :)