Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedziałam koleżance ze idę do fryzjera nie idź bo dziecko będzie

Polecane posty

Gość gość

Dzwoniła do mnie kol. Gratka szmatka mowie ze idę do fryzjera obciąć włosy do ramion albo i krócej a o a mi na to żebym nie szła bo dziecko będzie miało krótki rozum? Oszalała czy jak? I wcale nie robiła sobie jaj mówiła to całkiem serio i nawet jak ona była w ciąży to nie chodziła podcinac ani farbowac. Myślałam że po prostu nie maiala siły źle się czula a tu dlatego bo dziecko będzie miało krótki rozumiem. Jestem w 13 tyg. Włosy mam za łopatki mam ich dość musze się ich pozbyć. Wy chjdzilyscie do fryzjera czy wierzycie w takie zabobony?

Gość gość
Ja tam farbowałam,obcinalam i jest ok,nie wierzę w te bzdury

Gość gość
No bo ja to już wiecie nie wiem czy iść :)

Gość gość
Ja nie farbowalam (po prostu cala ciaze mnie mdlilo od takich zapachow) ale podcinalam kilka razy koncowki (wlosy bardzo szybko mi rosly)... corka chodzi do drugiej klasy i jest jedna z najlepszych w klasie

Gość gość
To glupie przesady;) ja slyszalam zeby nie obcinac bo dziecko sie w pepowine zaplacze juz sie gubia w tych wymyslach nawet jednej wersji nie ma;-)

Gość gość
Trzeba być kompletnym oszołomem, żeby wierzyć w takie głupoty. Niby jak obcinanie włosów ma wpłynąć na inteligencję dziecka?

Durne przesądy a podobno większość z nas to katolicy.... farbowałam obcinałam a moje dziecko przeskoczyło z 1 do 3 klasy po tym jak się nudziło na lekcjach , zdało egzaminy , po różnych badaniach w PP(gdzie wyszło ze jest nad wiek rozwinięte umysłowo)...wiec to co robisz z włosami w czasie ciąży nie ma znaczenia jak mądre dziecko urodzisz.... faktycznie jak ktoś pisał wcześniej w czasie ciąży byłam bardziej wrażliwa na zapach farby