Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zdrowe odżywianie jest droższe

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy mówią że aby jeść zdrowo i dobrze nie trzeba mieć dużo kasy. Czyżby ja od 2tyg staram się jeść zdrowo kupuje więcej ryb lepszego mięsa. Nie przetworzonych produktów. Kasze chleby pelnoziarniste. I dużo więcej wydaje. Nie trzeba dużo zarabiać żeby jeść zdrowo tak mówi moja znajoma z pracy. Ja mam całkiem inne zdanie o tym a wy

Gość Teppic No1
Mnie starcza. Nie chodzi o to, żeby kupować w Alma, za 3483026zł coś, bo nazywa się vege, czy inne fit. Chodzi o kupowanie półproduktów i przyrządzanie samemu, mając kontrolę nad tym, co wchodzi w skład potrawy. Zwykła Grażyna robi to codziennie, tylko źle dobiera produkty. Mało tego, obecnie, dzięki dojnej zmianie, ceny wieprzowiny skoczyły dość znacznie. Wołowina, najzdrowsze czerwone mięso, jest teraz więc jeszcze bardziej przystępną opcją.

Gość gość
Ja od kiedy jem zdrowo wydaje 3x wiecej

Gość gość
Wydaje mi się, że to zależy. Odchudzałam się kiedyś przy pomocy lekarza i dieta była dosyć droga. Teraz odchudzam się przy pomocy www.igortreneronline.pl i przygotowuje jadłospisy na moje możliwości i potrzeby. Także myślę, że wszystko zależy i od pomysłu na dietę i od tańszych zamienników, które mogą być i zdrowsze i tak nas nie drapać po kieszeni.

Gość figo89
Zależī. Ja patrzę na skład i nie zawsze produkty z dobrym składem są drogie. Ja bardzo lubię rzeczy od Krakusa. Na przykład wywar grzybowy jest bardzo smaczny i ma dobry skład. Do tego na prawdę nie kosztuje dużo.

Gość gość
Zawsze mozna sie dogadac z lokalnym rolnikiem jesli masz auto to ci duzo taniej wyjdzie niz w sklepie ze zdrowa zywnoscia. Tyle ze to nie moze byc farma nastawiona na masowke bo dostaniesz najtansze produkty z tesco pelne chemii.

Gość gość
Wywar grzybowy i zdrowe jedzenie :/ Grzybów trzeba było nazbierać, a nie dziadostwo kupować.

Gość gość
Ja sama się zdrowo odżywiam, do tego piję dużo kawey, bo wiecie,że kawa jest dość zdrowa ? W dodatku jeśli pijemy ja bez mleka, to ona ma 0 kcal, co oznacza pijemy - chudniemy. ja uwielbiam kawę https://mkfresh.pl/ to absolutnie mój numer jeden :)

Gość gość
Niekoniecznie. Popatrz sobie np. na cenę jajek z marketu i tych ekologicznych. Teraz są bardzo zbliżone. Ja zamawiam przez internet na organic24 pl, te oznaczone symbolem 0. Są bardzo smaczne :)

a jezeeli smierdza to nie sa ekologiczne bo moje jajka nie smierdza asa karmione srutem warzywami gotowanymi ziemiaki dynia buraczki pokrzywa i troche paszy a kiełbase to samemu kupic mieso wiepszowe troche krowiego i zrobic kiełbase

Gość LadyMaya
Ja postawiłam na catering dietetyczny WygodnejDiety i przyznam, że nie kosztuje mnie to majątek. Płacę miesięcznie porównywalną cenę do tego co zostawiałam wcześniej w spożywczaku a przynajmniej mam z głowy gotowanie;)

Gość Jowitta8989
Czy mają różne opcje diet? Ja dużo ćwiczę i chciałabym tak odpowiednio sobie dopasować kalorycznie posiłki.