Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Samdaloea

Matka wykorzystuje dzieci do wyłudzania zasilkow

Polecane posty

Gość Pani Samdaloea

Sprawa obiła się już o sąd. Samotna matka,dwójka dzieci, ona nie pracuje bo pobiera zasiłek opiekuńczy na dziecko chore na padaczkę (oświadczenie uzyskane na podstawie ilości zgłoszeń matki z synem „po napadach” do szpitala,i jej rozczeniowym tonie) Dzieciom brakuje właściwej opieki, w szkole były bardzo odosobnione i chłopiec był bardzo agresywny-bił inne dzieci,obrażał wszystkich Mama bardzo awantura,wszędzie widzi knucie, próbuje w każdy możliwy sposób, szkole nie może podarować,ze owa pobierała jakieś świadczenia z racji niepełnosprawności chłopca. Walczy z każdym napotkanym człowiekiem,organem ,urzędem Dzieci są ogłupione i potrzebna im jest pomoc,żeby normalnie się rozwijały Każda próba rozmowy z naszej strony kończy się napadem agresji u matki,nagrywaniem wszystkiego,dzieci przy tym są przerażone,nastawione do ludzi i innych dzieci negatywnie. Brak im podstaw wiedzy wyniesionej z domu. Najważniejsza była walka z dyrektorem szkoły,niż dobro dziecka. Mama jest manipulantką, wszędzie próbuje dopatrzeć się jakiegoś (konkretnego)zysku. Wszystkich starszy sądem. Dzieci ubrane ładnie,wyglądają na zadbane ale maja problem z socjalizacja ,nie jest to wynikiem żadnej choroby a nastawienia wyniesionego z domu. Szukam pomocy bo szkoda dzieci,szkoła chciała pomoc a Pani Anna zrobiła z tego wielki szum,robiła jakieś nagrania,prowokowała, odgrażała się ,w końcu odeszli ze szkoły. Szkoła sprawę skierowała do sądu,ale ta Pani jest dobrym graczem a to co się dziej**** prawdę jest szokujące. Czy jeśli możliwość aby ktoś rzetelnie pomógł?dzieci są faszerowane jakimiś psychotropami(niby na ta padaczkę) Maja problemy z czytaniem i pisaniem

Gość gość
A teraz streść to dziewico w jednym zdaniu bo nie chce mi sie wszystkiego czytać.

Gość gość
Większość tzw suk rozpłodowych i kur domowych tak robi. Wystarczy popatrzyć na HIM one jest tego książkowym wręcz przykładem. Opanowała wyłudzanie zasiłków do perfekcji, myśle że powinien sie temu przyjrzeć kurator rodzinny, bo w tym domu dochodzi także do przemocy psychicznej na jej dzieciach, które są ofiarami kata w jej osobie.

Gość Pani Salomeona
Kurator umawia się na wizyty z wyprzedzeniem, dla mnie to nieporozumienie. Szkoła podała do sądu o odebranie dzieci, wiem z doświadczenia ze od razu nie zabiorą,ale kurator w tym przypadku trochę nie do końca działa jak powinien

Gość gość
Szok, to nikt nie zareaguje?az dziwne A sąd? Kurator tez nic nie widzi złego? To może nagonka na ta kobiete

Gość gość
Są bezkarne takie k....y . Spaczone poglądy przekazywane z pokolenia na pokolenie. Patologia w narodzie. A jak to ze nie pracuje? Skoro dzieci do normalnej szkoły chodzą? Dobra kombinatoryka podstawa sukcesu. Nieróbstwo i patologiczne podejście do społeczeństwa wyssane z mlekiem matki,niestety ale życie pokazało już nie raz ze dzieci nic dobrego nie czeka, dorosną i pójdą na zasiłki. Bo się należy.

Gość gość
Jak to czytam to widzę babsko które znam ze szkoły, to nie przypadkiem Anna T? Do pracy toto nie chodzi,wyciąga zasiłki niby na chore dzieci,awantury z każdym,dzieci trzymają się poza rówieśnikami, wydziczale,wystraszone. Ona je uczy od małego konkretnych zachowań żeby zasiłki wyciągać i szuka szuka ciagle szuka powodu do jakiejś zaczepki ,tej to dzieci powinni zabrać

Gość gość
A ja mysle ze ja znam! Nie wiem czy to jest tak rzeczywiście ale wszystko co opisane mi pasuje, Wiadomo sposób na życie z******ty ,szkoda dzieci