Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz19985

Kobieta nie dorzuca się do wspólnych kosztów

Polecane posty

Gość gość
To moja pierwsza dziewczyna z którą mieszkam, więc sam nie wiem jak to powinno być a co nie masz rodziców, innej rodziny , czy kolegów w związkach, nigdy zadnej ksiązki nie przeczytałes o relacjach między ludźmi, mysleć nie umiesz?

Gość gość
Mariusz ona kocha twoje pieniądze, wyczuła twoja szczerość i zeruje. Z jakiego jest domu? Moze i jej starzy cieszą sie, ze wypchnęli dobrze córkę z domu, zwlaszcza, jesli sie nie dorobili. Przejrzyj troche na oczy człowieku. Ona jest okropna.

Gość Mariusz19985
Ona jest z średniozamożnego domu - rodzice jeżdżą autem za 5 tys, mieszkają w mieszkaniu z miasta, którego nie są włascielami. Ogólnie to oni sa zadowoleni ze mnie

Gość gość
Ona jest z średniozamożnego domu - rodzice jeżdżą autem za 5 tys, mieszkają w mieszkaniu z miasta, którego nie są włascielami. Ogólnie to oni sa zadowoleni ze mnie na ich miejscu tez bym była, wypchneli darmozjada z domu, to i nie muszą go karmić, a może jakbyś sie wreszcie ożenił to i im by cos skapnelo z twoich zarobków

Gość gość
Ona jest z średniozamożnego domu - rodzice jeżdżą autem za 5 tys, mieszkają w mieszkaniu z miasta, którego nie są włascielami. XXXXXX średniozamozny dom to jest taki mój drogi jak u moich rodziców- własnościowe mieszkanie, domek na wsi i samochód kupowany co kilka lat - w salonie a nie z drugiej ręki. Tamto to niezaradna biedota

Gość gość
Masz już dość masturbacji ? Twój drągal nie domaga ? Ciagle w pracy się masujesz ? http://e-masturbacja.pl Mi pomogli pomogą i Tobie