Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie mi z jakąś dietą!

Polecane posty

Gość gość

Mam problem! Ważę 70kg i mam 166cm wzrostu, katuje się wieloma dietami i nic mi ostatnio nie pomaga, pomóżcie mi, co mam zrobić. Muszę koniecznie schudnąć 7 kg w ciągu 3 tygodni

Gość gość
MŻ i 30 days plank challenge

Gość gośćJulia
Ja schudłam 15 kilogramów z www.igortreneronline.pl. Ma ogromną wiedzę i doświadczenie. Sam układa treningi, jadłospis. Są one dopasowane do potrzeb klienta, do jego zdrowia, wytrzymałości. Przy tym nie jest najdroższy, a za przemianę miesiąca można wygrać 10 tysięcy złotych. Polecam obejrzeć ofertę :)

Gość gość
Tak się składa, mż nic tu nie pomoze, ponieważ od 2 lat nie jem tłuszczów, słodyczy, ani białego pieczywa. Wcale nie jem dużo żeby nie móc schudnąć

Gość gość
miałam problem z nadwagą, stosowałam wiele suplementów bez żadnych efektów,pojawiał się jedynie efekt jojo po odstawieniu także nie polecam. Nie dawno trafiłam na tę dietę http://dieta-lux.pl/44535 i widzę efekty ,schudłam już 8 kg i walczę dalej .

Gość gość
hello. 7 kg w 3 tygodnie to nie schudniesz.. zleci Ci woda... ogólnie dieta typu kopenhaska albo norweska ratuje Ciebie bo chudnie się jakoś 5-6 kg w 2 tygodnie :) tylko że potem może dopaść Ciebie JOJO.. no albo ogólnie walnij sobie jakieś smoothie owocowe warzywne i nic więcej, to też schudniesz.. ale ogólnie 7 kg to powinnaś przeznaczyć dobre 2 miesiące :) pozdrawiam.

Gość gość
takie założenie, że musisz schudnąć 7 w 3 już cie stawia na przegranej pozycji? A dlaczego akurat 7 dlaczego akurat 3? Próbowałaś x dieta, ale może w żadnej nie wytrwałaś wystarczająco długo? Jeżeli chce się trwałych efektów to trzeba w nie włożyć pracę i wcale nie restrykcyjną, ja w poł roku zrzuciłam 14 kg nie planowałam ile chce zrzucić, dałam swojemu organizmowi czas na ruszenie metabolizmu który zaniedbałam przez 18 lat dorosłego, samodzielnego życia.. nie możesz oczekiwać od siebie, że pstrykniesz palcami i będzie. Pomogły mi co prawda iqacai, ale na początku, na rozruch były konieczne, bo po dwóch miesiącach załamałam ręce, nie spadł nawet 1 kg. Dopiero po wspomaganiu ruszyło. Ale było 4 posiłki dziennie, praca nad ciałem, trzy razy w tygodniu, nie było czitdayów, bo miałam je przez całe życie.