Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żona mojego szefa po drguim poronieniu chce znowu starać się z nim o dziecko

Polecane posty

Gość gość

Nie uważacie że nie powinna? Że powinna przyjąć do swojej głowy to że nie będa tworzyć dobrej pary i powinna odejść od niego.

Gość gość
Powinna namówić męża żeby zwolnił sekretarkę.

Gość gość
ale dlaczego odejść, podaj jaka jest twoja logika paranoika?

Gość gość
Bo nie może mu dac dziecka a prócz tego przed ślubem zabrała mu jego pasje, widac nie pasują do siebie.

Gość gość
ale musi dawać to dziecko? To jakiś przymus?Jest gdzieś takie prawo w Polsce,ze kobieta ma obowiązek dawać dzieci? A skąd Ty wiesz co ona mu dała, a co zabrała?Taki autorytet z ciebie od cudzego życia, co swojego nie masz? Nuda i wymyślasz te głupoty? Poszukaj pasji w sobie, ludzie co mają zajęcie, ciekawe życie ,życiem innych się nie zajmują bo mają własne.

Gość gość
Głupia znudzona życiem kuro domowa. ...(Dziecko skończyło 3 lata a Ty jeszcze nie znalazłaś nowej pracy? ... tak, bo nikt mi nie wmówi, że na tym dziale pisuje samotna kobieta nie mająca dzieci, nie będąca w ciąży, nie starająca się zajść itp.) ... głupia, znudzona kuro domowa - Twoje wpisy stały się okropnie niesmaczne.

Gość gość
Wiem co mu zabrała bo sledziłam jego życie na facebooku i opowiadał mi kiedyś że uwielbiał jeździć motoami a ona mu to zabrała.

Gość gość
Tobie rozum już dawno ktoś zabrał, a nie jemu pasje.

Gość gość
Też,nie wierze,że ktoś pracujący wypisuje te brednie, w większosci na tym dziale siedzimy z dziećmi i dla rozrywki i w przerwach pomiędzy "jedzonkiem"spaniem, spacerkiem gotowanie i sprzątaniem popychamy te głupoty. Sama odliczam już dni powrotu do pracy, bo poważnie, ale na głowę można szmergla dostać od tego siedzenie w domu z dziećmi.

Gość gość
Dokładnie, są tutaj kobiety różne, ale często a nudów któraś zakłada idiotyczne prowo i to jest właśnie ten przypadek.

Gość gość
a wiesz czemu ona poronila? bo sie masturbuje tymi swiecami za 700 zlotych