Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karmię piersią gdzie chcę!!!

Polecane posty

Gość gość
Idiotki! Nie rozumiecie ze nas brzydza wasze dojnd cyce? Krowy P********E Może c**e jeszcze pokarzecie? Moze tez kgos polize,pociagnie

Gość gość
Odczuwanie orgazm gdy dziecko tak sscie w miejscu publicznym ?

Gość mamusia złej dziewczynki
W dalszym ciągu nie rozumiem dlaczego jest to dla niektórych obrzydliwe. Dla mnie obrzydliwe to są psy wypróżniające się na oczach ludzi. A właściciel idzie dalej i nie posprząta. ;) Albo facet wciągający gluta i charkający tym na ulicę. ;) Widok mamy karmiącej piersią niemowlaka w ten sposób mnie nie odpycha.

Gość gość
Kogo brzydzi? Ja karmiłam dwoje dzieci sztucznie ale mnie kp nie brzydzi absolutnie. Idź się trolu lecz. A z tym orgazmem- kolejny dewiant.

Gość gość
Nie ma w tym nic obrzydliwego, natura i tyle. A obrzydliwy jest ten spatrzony troll, który najwięcej krzyczy w tym wątku!

Gość gość
Też karmiłam przy wszystkich. Przy braciach męża , w parku , to nic okropnego. Nie miałam z tym problemu. Kto nie chciał oglądać wychodzi i tyle. To nie ja się mam ukrywać po kontach. Wlasnie bardziej obrzydliwe jest stające psisko na trawę a potem kupa rozniesiona po całym chodniku. Karmienie piersią jest super

Gość gość
A mąż ci c**e lize przy ludziach? No wlaśnie

Gość gość
Ty naprawdę nie widzisz różnicy? To masz duży problem z głową, dewiacja. Przykre to ale najwyższa pora porozmawiać z psychiatrą.

Gość gość
Znam takiego jednego co jakby mogl to by wylizal swoją przy wszystkich. Obmacuje ją wszędzie i przy każdym. Nie da się na to patrzeć.

Gość gość
A mnie nie brzydzi tylko rozczula. Karmię prawie 2 lata i karmilam publicznie kilka razy, zawsze dyskretnie, zawsze z uczuciem zawstydzenia gdy ktos zerkal. No ale akurat ja do wstydziochow należę i karmiłam tylko w ostateczności, często w samochodzie

Gość gość43
A jak wy wp*****lacie obiad w knajpie to też jest obrzydliwe? To dziecko po prostu je, to jego posiłek. Kobiety od tysiącleci karmią piersią i nie jest to żadna nowość. Wszyscy ssalismy mleko matki a teraz nagle wszystko obrzydliwe. Szkoda że tego się nie pamięta.

Gość gość
Normalna rzecz, dzidziuś głodny, musi zjeść.

Gość gość
gość43 dziś Nic nie poradzę na to, że "wp*****lanie obiadu w knajpie nie jest" a "wp*****lanie" mleka z piersi przez dziecko jest dla mnie obrzydliwe. "Kobiety od tysiącleci karmią piersią i nie jest to żadna nowość." Zgadza się. Ludzie od tysiącleci także srają, rzygają, wydzielają różne substancje. Rozumiem, że to też nie może nikogo obrzydzać. "Wszyscy ssalismy mleko matki a teraz nagle wszystko obrzydliwe. " Analogicznie z tym co powyżej. "Szkoda że tego się nie pamięta." Całe szczęście, że się tego nie pamięta.

Gość gość
Nie zestresowana matka toni dzidziuś spokojniejszy. Bardzo ładny widok. Dzieci są najważniejsze.

Gość gość
Te baby co się tutaj wypowiadają że to obrzydliwe to pewnie nie mają swoich dzieci. Nie wiedzą jak to jest karmić swojego dzidziusia który łapczywie zajada się mlekiem. To super uczucie.

Gość gość
gość dziś A znasz ten kawał o dzieciach i bąkach. To dokładnie tak jest jak w tym kawale.

Gość gość
Co to jest cyc? Ja mam piersi, po ciazy nie zmienilam nazewnictwa... Cyc brzmi obleznie.

Gość gość
Przecież to jeden troll tylko się tak rozpisuję jakie to obrzydliwe!!! Dajcie spokój, szkoda nerwów.

Gość gość
dziś To chyba dość naturalne, że matki odbierają te sprawy inaczej niż bezdzietne kobiety czy mężczyźni. W szczególności naćpane hormonami matki karmiące. Jestem w stanie zrozumieć, że kp i ta cała dotycząca dziecka fizjologia je rozczula, bo tak zostały uwarunkowane przez naturę. Hormony, które działają podczas ciąży i połogu trwale zmieniają mózg kobiety. Dlatego drogie mamy. Weźcie pod uwagę, że większość ludzi patrzy na Wasze dzieci inaczej niż Wy.

Gość gość
dziś Wydaje mi się, że są co najmniej trzy osoby. Dwie na 100% bo jestem jedną z nich.

Gość gość
Każdy dorosły człowiek wie, że dziecko trzeba nakarmić. Dlatego mi to nie przeszkadza.

Gość gość
Ja karmiłam dziecko 10 msc. Nie było to dla mnie przyjemne. Wogle mnie to nie rozczulalo. Bardzo się cieszę że odcięłam ta pępowinę. Jestem wolna.

Gość gość
Tak