Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma

Jak pogodzić się ze smiercią ?

Polecane posty

Nie wiadomo czy to sok coś da może trzeba lekarza spytać by coś doradził jak najszybciej. Pani Rypsymo ma już Pani 47kg to mało bardzo. Niech Pani pije dalej ten sok przez tyle dni warto wszystkiego próbować

Wszystkiego próbujmy soków i rad różnych z wszystkich możliwości. Proszę Złota Kochana Pani Rypsymo Pani niech spyta się lekarzy o robić by wyzdrowieć

kochani stał się cud wielki . Bóg uratował mnie . Guz poprostu znikną w poniedziałek była 100 procentowa pewnosc horoby 5 procent szans na wyleczenie dis nie ma nic . Dziękuje wszyskim co sie modlili to dzię ki Pani Eczmiadzynskiej to przed kopią tego obrazu się modlilismy cała noc z rodzina i żyję Bóg jest wielki koczhani do wszyskich ludzi chorujacych nie podawajcie się >Dla Boga nie ma żeczy nie mozliwych

Pamietacie Bóg uratował mi życię ale dziś cos pękło we mnie ma znajoma mnie zraniła bardzo to tak jak by część mnie umarło

ks Natanek nikogo nie obraża i nie wygania .Pani oszalała już Dowidzenia i żaden franciszek nie jest Bogiem i nie wyleczył Pani , tylko Bóg . FRaciszek nie jest Bogiem wiec jak miał wyleczyć

20 07 francisek papiesz kochany pomugła armenii dał ubogim tak ja jan paweł 2

Gość gość
Coraz więcej swirów na tym świecie.

Gość gość
s********j rypsyma zaklamana oszustko

20 30 o co chodzii jutro wieczur chwały w ąwolnicach a bóg naprawde mnie uzdrowił wiem że to niesłychane ale to prawda