Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porada

Polecane posty

Gość gość

WItam potrzebuje porady mianowicie: Wczoraj dziewczyna dostała odemnie prezent (dostaje ****ardzo cześto) wpostaci Zegarka za dosc nie duzo kwotę ok 1tys zł. Oczywiscie była ucieszona bo jej sie podobal itp . Rano znów mi dziękowała za prezent do momentu kiedy zapytałem czy jest z tyłu grawer. (Wygrawerowałem tam tekst: Dla Skarba) Po czym dostałem wiadomosci takie jak: no nie pier***, super , co to ma byc ale sie w****ilam, porażka ch** z tym zegarkiem itp Jak sądzicie czy ten tekst był naprawde tak kiczowaty , że prezent mial by sie Jej aż tak nie spodobac.? Jestesmy ze soba ponad 2 lata i wszystkie prezenty bez graweru zawsze jej sie podobały.

Gość gość
Wiesz co ci powiem, jak dziewczyna w ten sposób reaguje na prezent obojętnie jakiś był ja podarował to jest nic nie wartą dziołchą po sląsku mówiąc. Pomysl czy prezenty dawane takiej osobie są tego warte w tym związku?

Gość czarownicaKALi
Istnieje przesad ze jak sie dostanie zegarek to ta osoba cie zostawi. Ale watpie ze o to chodzi. A reszte prezentow od Ciebie ma dalej? Mozliwe ze traktuje Cie tylko jako jakiegos sponsora.

Gość gość
Tak reszte ma dalej . zauważyłem ze jak mniej ich dostaje to mówi mi teksty typu ze nuda w związku itp ze musi sb cos kupić nowego. Ma tych zegarkow kilka odemnie . ten jeden miał grawer. Na końcu dostałem jeszcze tekst ze zegarek fajny ale mój tekst spier***** jego czar. Nir wiem co o tym sadzic Co w tym takiego złego i tak nikt nie zaglada pod zegarek xd

Gość gość
Nie dawaj więcej prezentów bo yebie się jej w łepetynie od nich, na chuy jej tyle zegarków :-D

Gość gość
To chyba słuszna racja . czas ograniczyć wyjazdy prezenty i zakupy. Wtedy sie doceni to co ktoś podarował

Gość gość
Zegarek w prezencie z grawerem czy bez to dni wasze są policzone

Gość gość
gość dziś - potwierdzam. Ja dałam facetowi w prezencie zegarek i za miesiąc pożegnaliśmy się. Przesąd- przesądem ale coś w tym jest.

Gość gość
Jak możesz być z taką kobietą która tak brzydko się wyraża. Ja nigdy nie przeklinam. To zle świadczy o niej. Skąd ty ja wziąłeś? Z jakiegoś blokowisku? Ona traktuje Cię tak jak psa podworkowego, tak jak by to wszystko (te prezenty) się jej należało.