Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 33 lata, jestem za stary na założenie rodziny..

Polecane posty

Gość gość

Zawsze bardzo chciałem mieć żonę i dzieci. Jednak kariera lekarza mnie pochłonęła i tak póki co mam specjalizacje z ortopedii. Zastanawiam się czy są jakieś wolne normalne kobiety ok 30 stki?

Gość gość
Nie jestes,wiele kobiet w wieku 20-25 lubi mezczyzn w twoim wieku.

Gość gość
Ale ja nie chalbym kobiety młodszej niż 25 lat. Chciałbym kobietę 25 + zadbaną, inteligentą, wzrost ok 160 cm. Czy to duże wymagania?

Gość gość
Najlepsza specjalizacja. Podrywaj juz wyleczone ex-pacjentki :)

Gość gość
Dlaczego twierdzisz, że najlepsza, po prostu mam dziadka ortopede,, który mnie zainteresował tą specką

Gość gość
Moj znajomy prowadzac kurs psychologiczny dla lekarzy poznal swoja przyszla zone. Dlugo czekal zanim zalegalizowala rozwodem rozstanie z mezem. Teraz maja bliznieta z jej malzenstwa i kolejna pare blizniat juz wlasnych. Zycie pisze najlepsze scenariusze. Bierz udzial w szkoleniach, doskonaleniach z roznych kierunkow, kto wie gdzie poznasz swoja przyszla.

Gość gość
wypiertalaj doktorku

Gość gość
Do 20:06 No to jaki problem.Wina musi tkwic w tobie.

Gość gość
Robiłem ostatnio artroskopie pięknej kobiecie ok 30, ale to nadal moja pacjentka

Gość gość
Dlaczego problem we mnie?

Gość gość
Ha, interesowalam sie z przymusu neurochirurgia. A ortopedzi operuja, o ile operujesz, wszystkie inne stawy oprocz kregoslupa. Aparat ruchu jest fantastycznie intrygujacy ewolucyjnie i ze wszystkimi odchyleniami jednostkowymi. Jestem antropologiem z fuzja C4-C6. Ale nie o to chodzi. Ciekawa jest cala medycyna sportowa, oparta na ortopedii. Prawie Ci zazdroszcze studiow i specjalizacji (ale jestem juz praaawie emerytka) ;) Mialam tu, gdzie mieszkam (DE) swietnego ortopede, ktory niestety sprzedal praktyke po smierci zony na raka. Ciesz sie zyciem, gdzies czeka ona. Miej oczy otwarte, patrz wolnym kobietom w oczy z usmiechem a znajdziesz ja!

Gość gość
Brzmi naprawdę prosto, ale takie nie jest. mimo to pozdrawiam panią

Gość gość
Zapomnialam napisac: odwagi. Syn mojej szwagierki bedzie zenil sie z pielegniarka ze swojego oddzialu, gdy tylko ta uzyska rozwod. Trzymaj sie, los sie do ciebie usmiechnie i nie jestes za stary, na nic nie jestes za stary!

Gość gość
Najgorsze, że na sali operacyjnej jestem bardzo władczy wręcz, a z kobietami staje się bardzo nieśmiały

Gość gość
Dziekuje za pozdrowienia. Zycie jest proste, jezeli jestesmy szczerzy. A radosc zycia przyciaga radosc. Sprobuj biegac, nabierac kondycji, to zmienia nastawienie do kazdej chwili. Zycze powodzenia, kiedys sie uda, jestem pewna, trzeba sie starac juz od rana mowic do lustra czesc, kocham cie! Serdecznie pozdrawiam! P.S. W Monachium operuje pewien chirurg plastyczny ale tylko przez pol roku, drugie pol roku spedza na statkach-salach op w Azji. To tez jest sposob na zycie bez narzekania i z duza doza ludzkiej wdziecznosci ale i empatii. Panska przygoda z zyciem dopiero sie zaczyna. Trzymam kciuki!

Gość gość
Mam nadzieję, że pani rady pomogą

Gość gość
nie dobijaj człowieku...masz wszystkie przymioty które mógł wymarzyć sobie pełnoprawny obywatel! :o

Gość kobiecykarol89
gość dziś a jakiej specjalizacji miałaby jeszcze być? :D 🖐️

Gość gość
Mam nadzieję, że pani rady pomogą

Gość gość
Jakie przymioty?

masz prestiżowy zawód, pozycję społeczną, kasę, jesteś hetero - no żyć, nie umierać! panny powinny się ustawiać w kolejce :)

Gość gość
Właśnie tak wszyscy myślą. Wiesz jaki był mój tydzień poniedziałek 8-16 potem 50 km i dyżur 24 godziny wolny dzień i np znowu dyżur, pracuje 400 godzin w miesiącu, po prostu nie potrafię odmówić pacjentowi. Kiedy ja mam kogoś poznać. Nie wyobrażajcie sobie, że pacjenci ortopedy to młode kobiety... Mimo, że ortopedia to typowa urazówka, połączona z traumatologią tkanek miękkich

Gość gość
To raczej zdarza się to starszym

Gość gość
Największą szansa chyba na kursach, zjazdach

Gość Magda19907
Nie jesteś za stary :) Ja mam 24 lata, singielka. Jak coś to pisz :D :)

Gość gość
Jak obliczylaś 300 procent? Podstawowy czas pracy lekarza bez klauzuli opt out to 48 tygodniowo, ja pracuje powiedzmy 100, więc nie jest to 300 procent normy godzinowej

Gość gość
Bliżej 200, nie 300