Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak mi smutno

Polecane posty

Gość gość
ja najbardziej zrealizowany w zyciu czułem sie kiedy wywalali mnie z roboty albo kiedy sam sie wywalałem. na początku towarzyszyóło temu "ja tu jeszcze wróce" (jak mnie wywalali) jak sam sie wywalałem to czułem sie jakbym zszedł z piertolonej arki noego z boksu dla slimaków na suchy lad. co do doceniania to w pracy cie nigdy za nic nie docenią bo ludzie docenieni żądaja podwyżek. a nikt tu nie przyjechał z fabrykami żeby se podwyższać koszta pracy. zaw3sze sie kooorfy czepiaja o byle pierdołe wszedzie sie robią eltarne kluby l********gów i kierowniczych przydupasów. to chore klimaty nie dla mnie żadaja ode mnie zachowań jakby mi od nich groził co najmniej gwałt pod cela. niech spiertalaja. to ja tu jestem od cwelenia

Gość gość
2:50 Lepiej nie mogłeś tego ująć. Tak niestety to wszystko wygląda i potem się dziwić, że ludzie popadają w deprechę i jej podobne.

Gość gość
moim zdaniem duzo stracili bo jak mi zaczyna zależec to sie staram i potrafie dac duzo. no ale nie dziwie im sie oni muszą wszystko brać przez pryzmat statystyki. niestety chyba nie prowadzą takie w której liczą ilu wrogów sobie narobili a juz takiej liczącej przypadki któ¶e jeszcze nie wystapiły z pewnościa nie prowadza. dlatego paru ludzi na tym świecie straci w ciagu kilku lat swoje kochane fuszki nawet piertolona sucz z fimy corning kierowniczka bhp która nie raczyła mi odpowiedziec dzień dobry. takie rzeczy mocno zapdają mi w pamiec

Gość gość
hejtuja cie bidulko , co za ludzie, zle

Gość gość
a ze to fajna dooopa z tego co pamietam to moze dam jej robote pod biukiem. zobaczymy. moja lista pracowników rozrywki w firmie jest już sporawa co ciekawe zauważyłem że kobiety w firmach same lub byc moze z polecenia czę³sto zajmuja sie uprzykrzaniem pracownikom zycia. w sumie dla mnie git chociaz nie chciałbym wyjśc na mizogina.

Gość gość
jakie hejtuja ,zachęcali tylko

Gość gość
Głowa do góry! Ja próbowałem różnych prac, aż w końcu mając 41 lat wyjechałem do Niemiec. (12.2014) Dzisiaj mam dobrą pracę, kupiłem dom na kredyt i zostaję tu. I tobie radzę to samo, jesteś 16 lat młodsza koleżanko - możesz się tu nieźle ustawić. Nie każdy może w Polsce normalnie żyć. Polska to kraj dla bogatych i buraków, a mężczyźni to seksiści, oczywiście są też ludzie spox, ale ustawić mogą się tylko ludzie mający kasę albo układy.... p.s. Jak wyjeżdżałem zarabiałem jako inżynier mniej niż sprzątaczka w de - około 1000€ netto, obecnie 3,5 raza więcej :) - niby pieniądze szczęścia nie dają - ale ja wreszcie czuję że żyję, machst gut :)

Gość gość
Głowa do góry! Ja próbowałem różnych prac, aż w końcu mając 41 lat wyjechałem do Niemiec. (12.2014) Dzisiaj mam dobrą pracę, kupiłem dom na kredyt i zostaję tu. I tobie radzę to samo, jesteś 16 lat młodsza koleżanko - możesz się tu nieźle ustawić. Nie każdy może w Polsce normalnie żyć. Polska to kraj dla bogatych i buraków, a mężczyźni to seksiści, oczywiście są też ludzie spox, ale ustawić mogą się tylko ludzie mający kasę albo układy.... p.s. Jak wyjeżdżałem zarabiałem jako inżynier mniej niż sprzątaczka w de - około 1000€ netto, obecnie 3,5 raza więcej :) - niby pieniądze szczęścia nie dają - ale ja wreszcie czuję że żyję, machst gut :)

Gość gość
w sumie nawet dobrze ze nie ma takiego automatyzmu że odpowiada każdemu dzieńdobry chociaz powtarzałem to 3 razy aż mnie zauważyła. trochy głupio byłoby siedziec w biurze przyjmowac interesantów i uciszac ja za każdym razem jak ktoś wejdzie. czyli kwalifikacje posiada

Gość gość
3:01 Brawo kolego! Więcej takich życzliwych osób na kafe a nie tylko hejterów którzy najeżdżają na dziewczynę tylko dlatego, że ma gorszy dzień.

Gość gość
niestety w niemczech i wszedzie gdzie masowo pracuja polacy są polskie agencje pracy a przynajmniej pracuja w nich polacy. takze nie wiem przed czym uciekłes ale chyba cie zmylił krajobraz po prostu

Gość gość
Autorce przydałby się ktoś kto ją przekona o błędności jej myślenia. Ktoś kto ją dowartościuje i pokocha bez stawiania wymagań.

Gość gość
zara zaczniesz opowiadac ze pracujesz w miłej atmosferze z niemcami i razem sobie jodłujecie a po pracy walicie centralnie na october fest na którym przesypiasz w biuście cycatej blondyny do początku kolejnej zmiany

Gość gość
jak słucham takich zwierzeń to mi staje przed oczyma film "w krzywym zwierciadle - "europejskie wakacje" to że sie tam dobrze czujesz to efekt zamierzony a pieniądze za sprzedarz zadowolonego pracownika na zachód zainkosawali ci na wiejskiej.

Gość gość
A jeśli tak to co? Zazdrościsz?

Gość gość
jestes tam tania sił aroboczą nakręcająca swoim pojaraniem lokalny handel. tak naprawde nikt cie tam nie chce i nikt cie nie lubi bo obniżasz im pensje. to że stoisz wyżej w hierarchii od turków zawdzieczasz tylko temu ze rtam są akurat.

Gość gość
nie nie zazdroszcze po prostu martwi mnie ze niepotrzebnie stracilismy tylu zołnierzy w kampani wrzesniowej

Gość gość
Polska zawiść i tyle. Że też ci się chce pluć żółcią w kierunku rodaka na obczyźnie.

Gość gość
Ty już lepiej zadbaj o siebie miernoto. Siedzisz na kafe pierdząc w stołek zamiast zająć się czymś pożytecznym. Ja nie zacząłem, to ty padlino.

Gość gość
to nie jest polska zawiśc. robisz za łamistrajka. twoja tam obecnosc to równiez decyzja polityczna. zawsze przed wyborami będzie mozna obiecać ze sie ciebie wykopie spowrotem na step

Gość gość
co ty myslisz ze ty tam dla siebie robisz? ze w niemczech zabrakło ludzi do pracy i ratujesz ich gospodarke za co otrzymujesz godziwą pensje? pensje dostajesz za co innego o czym sie niedługo przekonasz

Gość gość
Jak już z powrotem miernoto. Do pięt mi nie dorastasz a śmiesz atakować. Zapewne jesteś tą samą gnidą co wcześniej najeżdżała na autorkę.

Gość gość
zresztą wytłumacze ci to na prostym przykładzie. dziesięciu hansów i 6 gertrud zasmuciło sie gdy im obniżono pensję i tylko ty jeden wśród nich sie ucieszyłes z podwyzki pomijając przedsiebiorców poborców podatków i polityków. na co ty tam l;iczysz? na dobre stosunki sąsiedzkie?

Gość gość
ja nie mówie że nie masz prawa sobie poprawiać bytu. ja tylko mówie ze tam cie również wykorzystują troche inaczej niż w polsce ale podobnie. suma sumarum jesteś nowym elementem w układance i może ci sie nawet wydawać ze ktoś cie tam lubi. tylko sie nie popłacz ze wzruszenia

Gość gość
Zejdź ze mnie gnido. Jesteś dla mnie zerem i nie mam ochoty więcej z tobą pisać. Nie pozdrawiam.

Gość gość
cała ta sytuacja wykreowana sztucznie zaostrza antagonizmy rasowe religijne narodowe a korzystaja na tym znowu politycy bo ci zyją z problemów narodu przemysłowcy bo ci planuja wojne i masow zamówienia publiczne w tym zbrojeniówka która i tak cie zagna na koniec do obozu pracy i zwrócisz im każdego eurocenta którego zarobiłes

Gość gość
ale ty nawet wiedząc to nie zrezygnujesz z myślenia o sobie jako o człowieku sukcesu. dopiero jak cie złachaja i wpiertola do bydlecego wagonu zaczniesz se pluc w brode. zreszta to samo sie tyczy wiekszości. a rzeczone grupy interesu bądź ich obserwatorzy na kafeterie smieja sie teraz ze mnie ze sie tak spuszczam nad tematem bo i tak nikomu nie wytłumacze. pewnie dlatego jesazcze zyją ze sie mogą ze mnie posmiac;)

Gość gość
*zyje. ale jak mawiał pewien dowódca plutonuu egzekucyjnego ten smieje ostatni kto trzyma karabin w ¶eku

Gość gość
ja tam nie wiem gdzie będziecie siedzieli w czasie wojny ale raczej duzo opcji nie ma

Gość gość
poza tym pozostawicie tu fabryki nadzorców częśc majatku liczne interesy które mozna spokojnie rujnowac pod przykrywką działań wojennych. i co mi zrobicie? zastrzelicie mnie?:D p*****le was łachmaniarze