Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak mi smutno

Polecane posty

Gość gość
w końcu bedziecie musieli od najmniejszego gooofnojadka wypełzac z norek zeby sie tym zając wytłumaczyc paru ludziom co i jak a ja bede na was czekał. wiadomo gdzie.

Gość gość
wojna to wspaniała rzecz. człowiek strzela pan bóg kule nosi

Gość gość
a teraz reka do góry wszsytkie małe goofnojadki które uważaja ze nie będą musiały wyłazic z bunkrów żeby ratowac fabryki...rachu ciachu może sie zawiąze jakies zwiazki zawodowe

Gość gość
tuptuputuputuputuputupu ...słyszycie jak w akompaniamencie wybuchów nadciągaja zastępcy wystrzelanych kadr? to dobrze bo to odgłos waszego tupania:D

Gość gość
to beda takie awansy w dół. w wiekszości dosłownie

Gość gość
a broń wiecei jaka dzisiaj jest sami ja sprzedajecie. co wam bede duzo mówił. po paru modyfikacjach praktycznie nie da sie nie trafic w cel:(

Gość gość
tak by to wyglądało jakbym miał kase. aż mnie korci zebyście zrobili na mnie zrzute żebym sie przypadkiem nie dorobił

Gość gość
mozna? można. a znając siebie to pewnie wymysliłbym pare skuteczniejszych metod. na pocieszenie powiem wam że nie tylko ja jeden mam mózg. są tacy którzy mają podobny w dodatku tak nie chlapia ozorem.

Gość gość
czyli w sumie wychodziłoby na to że maja wiekszy. wiecie jezyk jest spory zajmuje dużo miejsca w głowie w dodatku taki hałas przeszkadza w mysleniu i te efekty sie nakładaja na siebie. aż mnie ciarki przechodzą jacy geniusze muszą chodzic po świecie i planowac waszą smierc. dobrze ze nie jestem jednym z was bo bym sie zaczał bac. możecie nic nie mówic. słusznie. a nuz wam mózg urośnie...

Gość gość
ale móżecie też nie wychodzic. mówi sie trudno i przejmuje sie władze nad swiatem. ktos musi. w końcu jak wy bedziecie siedzieć w bunkrach to nikt nie bedzie czekał z nomicajami. porzadek musi byc. tzw ordung... potem w trakcie wojny sie przestawi produkcje bo wiadomo że tam w tych bunkrach macie coś lepszego niż sprzedajecie. głupio byłoby tak na hura sie nadziac na skuteczną obrone. najpewniej sie was azsypie albo zatruje. coś sie wymysli. geolodzy sa geofizycy sa kolesie od sejsmologi tez są. da sie im pensje i zara bedziemy wiedzieli gdzie sie zbunkrowaliście.

Gość gość
czuje ze macie naprawde cienka linie łączności w trakcie takich "kryzysów" to trzeba zwinąc sporo kontaktów układów narobic se wrogów którzy myśleli że ich weźmniecie ze sobą do bunkra....kooorfa zyc nie umierać ja piertole. po wojnie bede was wszystkich jepał w dooope ze swoim odziałem i wszystkimi ochotnikami

Gość gość
no może nie wszystkich. tych brzydkich od razu zabijemy

Gość gość
od razu wam powiem jaka będzie kolejnośc. najpierw ciało propagandowe. ci od publicznych wystapień "bedziemy walczyć w wannie pod prysznicem na gołej possadzce a nawet bez ręcznika" itp. p[otem lub równolegle sie trzeba bedzie dobrać do waszych przedstawicieliw armii wpędzających soldatów w kotły planujących jakby tu zuzyć jak najwięcej ropy amunicji i wyprodukowac jak najwiecej złomu do przetworzenia, oczywiscie leca wszyscy projektanci inzynierowie zarządcy fabryk prominenci zostawieni do naganiania niewiast do produkcji amunicji. może sie weźmie kogoś w niewole albo za wczasu naprodukuje sobowtórów do propagandy. mozliwości jest sporo.

Gość gość
trza bedzie podstawic ambasadorów albo przejąc komunikacje miedzy waszymi porzydupasami a wami. możliwe że to nawet najważniejsze. jakby wam sie dobrac do dooopgyy w trakcie i bez hałasu to moznaby ludzi nie uświadamiac jakie łajzy nimi manipulowały. w końcu swoj e i tak juz przeżyli po co maja sie stresowac?

Gość gość
oczywiście to wszywstko do czegoś zmierza po wojnie planowaliście jakies nowe interesy. trzeba będzie dokładnie wybadac co to takiego bo mozliwe ze reszte i tak juz spisaliście na straty. poweszy sie poniucha na wszelki wypadek rąbnie sie wam złoto przynjamniej to na którym nie będziecie spali.

Gość gość
gnevbi mnie jedno. wie,mm że wielce dbacie o swoje dooopska dlatego zakładam mozliwosc sporych i nispodziewanych odwodów. i tu mysle że trafiłem w sedno zwaszymi planami. nie jesteście zgodni co do wprowadzenia swoich pomysłów w zycie a tacy jak ja mają wam w tym pomodz.

Gość gość
tak czułem że to zbyt piekne zeby było prawdziwe. trzeba bedzie ten wasz pomysł wprowadzić w zycie wcześniej:)

Gość gość
ale z drugiej strony miło wiedziec ze panuje u was jakies rozdarcie. rozdarcie to zaczątek nowej mody jak mawiałby jakiś geniusz wybiegu gdyby był mną

Gość gość
kooorfa a tak bardzo chciałem po prostu przypiertolic wam łopatą w łeb:( zawsze musicie wszystko komplikowac

Gość gość
czyli może jakbym se poszedł do tych konserwatywnych i im strzelił z ucha to byście sie wzieli za łby. w końcu skoro nie możecie ich po prostu zabic tzn że sie boicie.

Gość gość
uważacie że jestem labilny?:D dobra oto moje warunki: dooopy to raz takie cos podobne do pilota zebym se mógł przewijac horyzont bez ruszania głową. skuter równiez śnieżny i operacje plastyczna twarzy żebym wygladał jak milion dolarów. oczywiscie cały czas czyli plus inflacja na te dwieście lat rooochania jakie se zaplanowałem:)

Gość gość
acha, czyli jak zwykle chodzi o roochanie, jaki ty jesteś przewidywalny, Bartusiu