Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Justyna Lucyna

Polecane posty

Gość gość

Kobitki o tym imieniu, lubicie je? Mamy, które nadały takie imię swoim córkom - nie miałyście wrażenia, że jest może trochę pospolite i mało kobiece?

Gość gość
Lucyna- okropne. Znam jedna w moim wieku, znajomi mowia do niej Lucy(Lusi), ale i tak jestem na NIE. Justyna- nie lepsze, ale tez byl tak corce nie dala. Bylam kiedys na wakacjach z kolezanka Justyna- Włosi nawet nie potrafili tego imienia wypowiedziec....

Gość gość
Luśka fajne, a Justyna nie bardzo takie pospolite

Gość gość
Nie powiedziałabym, że to pospolite imiona. W całym swoim życiu poznałam 1 Lucynę. Byłam wtedy mała, ale do dzisiaj pamietam, że miała kucyki i bya ruda, więc dla mnie Lucyna musi być Ruda. :D Samo imię nie podoba mi się. Podoba mi sie Justyna, ale kojarzy mi się z piosenką "Na Justysię czekałem przy studni" i jest z tego powodu skreślone.

Gość gość
Justyna wśród dzieci na pewno pospolite nie jest, raczej będzie się wyróżniać wśród innych dzieci Lycyna dla mnie ok

Gość gość
Pospolite to obecnie : Julia, Maja, Lena, Oliwia, Amelia, Zuzanna, Zosia, Alicja it. Lucyna to fajne imię, kojarzy mi się ze Smosarską w "Czy Lucyna to dziewczyna?"

Gość gość
Serio imie Alicja jest takie oklepane? Obok tych dwóch rozwazam Alicje wlasnie i Łucję, Laurę oraz Ulę. Ja byłam jedną z pięciu "Kaś" w klasie.

Gość gość
u mnie w klatce są 3 Ale - Warszawa