Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio moja koleżanka, która ma 21 powiedziała mi coś wzbudziło we mnie mieszane uczucia. W domu ma siłownie i często ćwiczy z swoim ojcem i zawsze po siłce idą do łazienki i wspólnie biorą kąpiel w wannie, ale nic złego nie robią tylko gawędzą o wszystkim. Nie wstydzą się nagości przed sobą. Według mnie nie jest to normalne a jaka jest wasza opinia? Czy jest to karalne?

Gość gość
Fajnie mają, ja w mojej wannie sam się ledwo mieszcze a jak próbuję czasem wejść razem z żoną to nie ma już miejsca na wodę :(

Gość Teppic No4
Nie jest karalne, a czy normalne to ani tobie ani innym oceniać. U mnie w domu golizna była czymś zwyczajnym, ale do wanny nikt by z drugą osobą dorosłą nie wszedł, jeśli nie ma podtekstu intymnego. Trochę za mało miejsca, żeby takowego podtekstu nie było :D

Gość gość
http://e-masturbacja.pl/ Dla wszystkich z problemem masturbacji polecam, Rób to w końcu z kimś, poznaj laski/ facetów dziś, powyżej 25 lat

Gość gość
Nie wiem . Moja mama jest wdową tata umarł gdy miałem 6lat i do 16roku życia kapalem się i spałem z mamą . Któregoś wieczoru myślałem że mama śpi zaczalem się masturbowac i nagle poczułem jak mama mietosi moje jaja i zaczyna mi walić a moja rękę przesunela na swoją cipke . Od tego czasu masturbuje się przy mamie jak się kapiemy cały czas razem mimo że ja mam 28 a mama 57 . Jest przy kości ma faldy i cellulit nie goli cipki bo twierdzi że nikt jej nie widzi tylko ja ale bardzo mnie to podnieca. Pod pachami ja ja gole ale na c***e ma dżunglę i nie chce się ogolic . Mi to nie przeszkadza bo od kiedy pamiętam to zawsze miała owlosiona . Nie pozwala mi wsadzić w swoją c**e ale każe się dotykać i mi masuje .

Gość gość
O ile nie robią tego często i do niczego złego nie dochodzi to jest ok. Najpewniej są nudystami. Pamiętam jak miałem rękę w gipsie to moja wtedy 16stoletnia córka pomagała mi się myć bo akurat w tym czasie moja żona nie mogła to zawsze starała się szybko mnie wykąpać by potem zająć po mnie wannę. Zawsze wychodziło jej to długo więc pewnego razu gdy miała dość czekania na swoją kolejkę zaproponowała mi wspólną kąpiel. Z początku moja żona nie zgadzała się na to, ale córce udało się ją przekonać i zaczeła kąpać się ze mną. Po zdjęciu gipsu czasami też braliśmy wspólną kąpiel. Gdy poszła do szkoły średniej przestaliśmy, ale widywaliśmy się czasem nago. Jedynie ostatnio gdy była na weekend w domu (aktualnie jest na 3 roku studiów) po obejrzeniu horroru córka bała się być sama w łazience i po prosiła mnie bym poszedł z nią się kąpać i również nie robiliśmy nic złego.

Gość gość
Zboczency :o

Gość gość
To jest totalnie nie normalne, mitomanie od owłosionej c.py jebnij się w łeb i won odrabiać lekcje do gimnazjum Reszta z was - a fe, ale jak chcecie mieć potomstwo upośledzone to róbcie tak dalej

Gość gość33432
21 lat to może robić co chce :)