Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak pomoc przyjaciolce ?!! pomocy poważna sprawa !

Polecane posty

Gość gość

Wiec moja przyjaciolka z ktora przyjaznie sie od 14 lat czyli od maleńkosci Spotykala sie z facetem 31 letnim ona ma teraz 20 wtedy nie miala nawet 19 stu Tlumaczylam ten jego wiek tym ze nie miala ojca ale ok do rzeczy Stracila z nim dziewictwo a pozniej okazalo sie ze ten fiut ma żone O DZIECKU WIEDZIALA ALE CO DO STANU CYWILNEGO KŁAMAŁ ŻE JEST WOLNY OD DWÓCH LAT!! Dała mu szanse i juz ciagnie sie ta komedia poltorej roku Nauczyl ja palic****ić , dawał jej amfetamine Oszukuje ja Nie chce z nia zamieszkac mimo ze wie ze w domu ma matke awanturujaca sie Łaził na dyskoteki bez jej wiedzy Pojechał na wakacje bez niej Nie wiem jak przemowic jej do rozumu Zawsze byla śliczna rozsadnanie latała za chłopami nie pila nie palila uprawiala sport pasjonowała sie tematami zdrowotnymi teraz tylko piwo pizza fajka itp. on ja wpakowal w G****O za przeproszeniem Tak jakby uzaleznil od siebie Płakała ze w zyciu by nie poszla do łóżka z żonatym i ze nazywal ja zaburzona emocjonalnie gdy miala o to pretensje Ucierpiala na tym jej opinia bo wiadomo ludzie widza czarne albo biale Jak jej pomoc ? Jest dla mnie jak siostra !

Gość gość
powiedz jego żonie

Gość gość
Dokładnie powiedz jego żonie

Gość gość
Ona juz wie sama dzwonila do mojwj przyjaciolki i powiedziala Nie miala do niej pretensji bo byla nieswiadoma z kim idzie do lozka Żona powiedziala ze i tak mieli sie rozwiesc i nie sypiali ze soba Ehhh Co on robi z nia Przez niego wszyscy beda na nia patrzec jak na nałożnice !!

Gość gość
Twoja przyjaciolka jest dorosla. Jak nie bedzie chciala niczego zmienic, to ty w tym jej nie pomozesz. Nie ma to jak uszczesliwiac kogos na sile.