Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieznajoma jej ciaza ze mna i slub

Polecane posty

Gość gość

poznalem dziewczyne na domóce, uprawialiśmy seks w prezerwatywie ona się do mnie odezwa po nie calym miesiacu i twierdzi ze jest ze mna w ciazy, powiedziala ze zrobi nawet test na ojcostwo jak chce, wymaga ode mnie zebym się z nią ożenił, kiedy ja jej w ogole nie znam. Nie kaze jej zabić dziecka, mogę płacic alimenty ale nie ma mowy o zadnym slubie, dzisiaj maja przyjsc do mnie jej rodzice, co ja mam zrobic.

Gość gość
alimenty i niech s*******a, mysli ze sie z nia ochajtasz a nawet nei znasz jej imienia? dziecko to nei slub.

Gość gość
Masz racje!!! Nie zen sie za cholere z obca baba bo sobie zycie przej'ebiesz jak sie dziecko urodzi zrobisz testy i ewentualnie pozniej alimenty chociaz wcale nie jest powiedziane ze to twoje

Gość gość
skoro sama zaproponowała testy to chyba mowi prawdę. Nie jestem zadowolony z siebie ale co mam zrobic, alimenty ok ale dlaczego mam sie z nia zenic?;/

Gość gość
mogles myslec wczesniej

Gość gość
czekam na wizyte masakra

Gość gość
a może ona fajna jest. Co ci zależy, przynajmniej poznaj ją trochę na trzeźwo. Później wyciągniesz wnioski. W końcu z alimentami trudno ci będzie inną dziewczynę przygadać, a tu, kto wie, może da się coś z tego skleić. Przynajmniej będziesz miał na zawołanie to, co na tej domówce miałeś.

Gość gość
i mam dlatego brac z nia slub? ona chce go brac przed rozwiazaniem

Gość gość
W sumie możesz brać ten ślub, możesz być z kobietą i 5 lat a jaka jest naprawdę dowiadujemy się po ślubie.

Gość gość
Testy na ojcostwo chyba robi sie po urodzeniu? No to czekaj na poród. Nie daj się wrobić. Pewności nie ma żadnej.

Gość gość
Po pierwsze nie zgadzaj sie na ślub przed porodem i testami! Jeśli przyjdzie do ciebie cała rodzina, nie daj się zastraszyć.