Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podpis elektroniczny

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Ktoś ma wyrobiony może podpis elektroniczny? Jak żeście to załatwili bo szukam jakiś informacji w necie na ten temat i ciężko się jakiś konkretów dowiedzieć. Z góry dzięki za wszelki znak życia i odp!

Gość gość
Cześć dziewico? Jak Ci kotku studentko mogę pomóc?:)

Gość gość
Można taki podpis na różne sposoby skombinować. Mi koleżanka polecała firmę Netvet i jestem zadowolona z tego jak to wyglądało. Przede wszystkim szybko, a po drugie ja sama nie musiałam nigdzie drałować to człowiek z firmy przyjechał do mnie do pracy i wgrał wszystko na kompa i jeszcze pomógł przy pierwszej operacji z podpisem. O ich ofercie masz info na www.netvet.pl/podpis-elektroniczny .

Gość gość
Co do Wrocławia to takie podpisy certyfikowane, legalne rejestruje Netvet, na ich stronie www.netvet.pl/podpis-elektroniczny jest pełna lista sytuacji kiedy podpis elektroniczny może się przydać, jest trochę tych zastosowań. Nie było problemu żeby się z nimi umówić, facet przyjechał tak jak się umawialiśmy do mnie do domu i w ciągu kwadransa podpis był gotowy.

Gość gość
W Płatniku mi ustawiali podpis elektroniczny panowie z netvet.pl i do tej pory korzystam bez problemów. Od razu mi powiedzieli, co i jak. Pracownicy też dostali instrukcje odpowiednie. Dość elastyczna usługa i sporo pakietów cenowych podpisu do wyboru.

Gość gość
Jak masz Płatnika to szybko zainstalują ci podpis elektroniczny przez netvet.pl. Wyjdzie ci cenowo podobnie do utrzymania prostej strony internetowej, a odnowienie to już groszowe sprawy po dwóch latach dopiero. Warto, bo nie tylko instalują, pomagają, ale odnawiają. Od ciebie niczego dodatkowo nie wymagają, np. jeżdżenia po notariuszach.

Gość gość
W firmie na starcie wprowadziłam podpis elektroniczny, bo po prostu jest większe zaufanie do ludzi, którzy odpowiadają za dokumentację. Każdą zmianę widzisz krótko mówiąc, więc nie ma wątpliwości przy problemach. We Wrocławiu polecam https://netvet.pl/podpis-elektroniczny, bo już od 4 lat współpracuję. Już jedno odnowienie miałam certyfikatu, też na dość preferencyjnych warunkach.

Gość omnn

My też mamy z netvet - maja chyba najlepsze warunki

Gość gość

Jeżeli musisz mieć podpis elektroniczny w firmie bo np. wysyłasz deklaracje Płatnika czy inne dokumenty, to zdecydowanie polecam we Wrocławiu netvet.pl/podpis-elektroniczny. Bardzo solidna firma, możecie być pewni, że wszystko wam wytłumaczą, zorganizują, Ja jestem bardzo zadowolony.

Gość gość

Jeżeli chodzi o konfigurację podpisu elektronicznego, jego wdrożenie, całą opiekę, instalacje certyfikatu oraz przedłużenie to numer jeden netvet.pl/podpis-elektroniczny. Zdecydowanie bardzo dobra firma. Wprowadzali u nas kilka podpisów i zawsze na najwyższym poziomie.

Gość bartosz

Mam podpis i polecam. To nie jest drogie, jak się niektórym wydaje, można sobie to właściwie załatwić od ręki. Podpis jest z netvet.pl .

Gość mnarek

Ja mam swoją firmę, co prawda niewielką, ale zawsze i też korzystam z takiego podpisu. Założyłem go w firmie netvet.pl .