Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość taka prawda

Musicie zrozumiec ze swiat dookola robi was w konia na okraglo

Polecane posty

Gość gość taka prawda

Lekarz-konowal przepisuje co to co mu kartel farmaceutyczny kaze. Polityk obiecuje ci to co chcesz uslyszec a i tak robi swoje mniemajac, zreszta calkiem slusznie mniemajac, ze do przyszlych wyborow zapomnisz o jego klamstwach i znowu na niego zaglosujesz. Reklama w mediach robi ci wode z mozgu i nawet najbardziej toksyczny produkt przedstawi jako naturalny. Spece od martetingu celowo potarzaja twoj komputer/laptop/tablet abys szybko kupil nastepny a ty jak ten idiota idziesz i kupujesz. Silniki samochodowe, szczegolnie najnowsze diesele, sa bardziej awaryjne niz najprymitywniejsze jednostki napedowe produkowane w 20-leciu miedzywojennym. Wszystko po to by na tobie zarobic. Pedal powie, ze zg***** ci syna a ty uznasz to za normalna orientacje seksualna. Lesbijka uwiedzi ci corke a ty pojdziesz w marszu tzw. rownosci. Tzw. imigranci wysadza w powietrze twoja rodzine a ty dalej bedziesz jak ten debil popieral lewakow sprowadzajacych ciapata swolocz. Prawda o tobie - jestes durniem, byles durniem i zdechniesz jako duren.

Gość gość
to dlaczego głosowałes na pis

Gość gość taka prawda
Bo PiS dal 500+ dla mojej rodziny i mam satysfakcje, ze lewaki tez skladaly sie na kase dla mnie :D :D :D

Gość gość
czyli jestes jednym z nich, typowe ścierwo

Gość gość taka prawda
up