Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ej mądre ludzie, jakie są objawy nietolerancji glutenu i uzależnienia od cukru ?

Polecane posty

Gość gość

bo ja podejrzewam, ze mam to i to... po zjedzeniu np sniadania z pieczywem mam po prostu podły nastrój, cięzko mi w zolądku, moja skóra nie wygląda w ogole zdrowo, włosy byle jakie nawet wlasna matka zauwazyla ze kiedys mialam takie ladne ciemne grube brwi, gęste włosy a teraz jakies strzępy jak czupiradło wyglądam... kolejna sprawa to uzaleznienie od cukru, słodkeigo, mam straszny pociąg do słodyczy, chipsów, frytek, potrafie isc z kuponem burgerkinga i kupic za 10 zł 4x duze frytki i zeżreć to jak świnia w kilkanascie minut, nie jestem otyła przeciwnie chuda i słaba fizycznie, to samo słodycze, przez kilka minut czuje sie super a potem chyba spada mi cukier we krwi i ziewam, jestem zmęczona, rozdradżniona , zła na siebie i innych i znowu jem słodko, niezdrowo, zauwazylam ze jak nie zjem sniadania i obiadu pol dnia chodze głodna to czuje sie lepiej psychicznie i fizycznie, czy mój stan psychiczny to nadmiar cukru ?

Gość gość
bo ja wiem, rzyganie? uczulenie na gluten to wymysł hipsterskich vlogerek (tygrys)

Gość gość
to sie nazywa nadczynnosc tarczycy

Gość gość
Jaaaa proponuje iść do lekarza bo to może być dosłownie wszystko od braków witamin czy minerałów po problemy hormonalne itd. Już podstawowa morfologia może powiedzieć sporo.

Gość gość
osłabienie, zawroty głowy, wzrost tkanki tłuszczowej na brzuchu