Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BoginiX

Prezent na Mikolajki dla mezc zyzny.

Polecane posty

Gość BoginiX

Witam, jestem tu nowa. Moze poradzicie. Kupilam chlopakowi(dojrzalemu) na Mikolajki piekny kuferek a w nim szalik z czapka (razem ok. 135zl) do tego mydelko, balsam po goleniu, dezodorant, zel do stylizacji wlosow (ok. 40zl) Chcialam dokupic mu jeszcze perfumy(bo znalazlam tak ladnie pachnace ) i miska swiatecznego z pudeleczkiem a w srodku zelki ale czy nie uwazacie, ze to zbyt duzy prezent? Podkreslam, ze nie chodzi mi o cene ale o ilosc. Nie potrafie kupic jednej rzeczy.

Gość BoginiX
Zastanawiam się, czy kupić mu jeszcze viagre bo on ma problem żeby mu ptaszek stał pionowo. Co myślicie?

Gość gość
już teraz prezent jest za duży facet może się przestraszyć może powinnaś się zastanowić czemu aż tak przesadzasz i czy kupujesz inne rzeczy też w takich ilościach możesz mieć problem z zakupoholizmem

Gość BoginiX
Mam dużo kasy bo moja mama jest prezesem dużej firmy to mi daje 5000 zł kieszonkowego co miesiąc.

Gość gość
Ja w tym roku na Mikołajki kupuję chłopakowi zegarek. Myślę, że to będzie strzał w dziesiątkę! Znalazłam dla nie go bardzo fajny model: domczasu.pl/zegarki-bisset/19344-zegarek-meski-bisset-bscc41.html. Zamówię go więc przed Mikołajkami spokojnie mi przyjdzie.

Gość gość
Ja swojemu dam majtki z grafenu.

Gość gość
Ja swojemu dam drukarkę 3D żeby sobie laskę do bzykania wydrukował bo ja już mu nie daję rady :(