Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres

Polecane posty

Gość gość

Witam :) Dostałam okres 4-5 dni przed planowanym okresem... (to nie okres .. chyba takie lekkie krwawienie) Ostatni okres miałam 12 października. Trwał on 5 dni. Ostani raz współżyłam 3 i 4 listopada. dodam ze współżyje z moim chłopakiem zawsze w gumce a on nigdy nie kończy we mnie. Zawsze sprawdzam czy nie pękła

Gość gość
A o co chodzi? Tak się czasem zdarza przyczyny są różne.

Gość gość
Chodzi o to ze boli mnie z jednej strony jajnika.. i kilka dni wcześniej miałam strasznie obrzmiałe piersi W ciąży chyba raczej być nie mogę ...

Gość gość
No skoro nie możesz być to widocznie tak jest.

Gość gość
To skąd ten ból ? Skąd ten przedwczesny okres ? Tego nazwać okresem nie mogę.lekkie krwawienie nie czerwone lecz różowe

Gość gość
Działanie hormonów. Na hormony mają wpływ różne rzeczy. Poczytaj sobie na ten temat.

Gość gość
Czytałam .. czytałam. Robiłam ostatnio wyniki i podobno mam tarczyce czekam na wizytę u lekarza... ale i tak się boje. Robić test ciążowy ?

Gość gość
A tego to już ci nikt nie powie. Sama wiesz najlepiej więc to już twoja decyzja.

Gość gość
Masz tarczycę?!!! O ja cie! To chyba normalne. Każdy ją ma. To ważny organ.

Gość gość
Boje się jak nikt... analizowałam to kilka razy ... ciąża czy nie... i znów kalendarzyk się przestawił. Mój chłopak się nie boi wiec ja chyba tez nie powinnam

Gość gość
Pomóżcie !!

Gość gość
To napewno nie ciąża. Nie jest tak prosto zajść w ciążę - tymbardziej ze uzywaliscie gumki i jeszcze nie doszedl w środku.

Gość gość
No masz racje. Ale pewnego dnia po stosunku położyłam się na niego i trochę wyciekło ... ale tylko na łono... nie weszło nic do środka... i od razu się Umyłam. Teraz jak przestawiałam kalendarzyk (zaznaczyłam rozpoczęcie okresu) to wyszło mi ze wtedy miałam dni płodne. A wtedy kalendarzyk pokazywał ze nie ... Zwariuje

Gość gość
Na moje oko nie ma mowy o ciąży ale problem jest inny bo ty wiesz że to nie ciąża ale i tak w to nie wierzysz. No na to nic nie poradzimy. Na twoje schizy zadne gadanie nie pomoze. Musisz czekać a potem może się okres rozkręci albo test zrobisz.

Gość gość
Jeśli sperma nie trafiła do pochwy to nie ma mowy o ciąży.

Gość gość
Mam taka nadzieje ze nie trafiła Od razu się podmyłam. Robiłam Ostanio wyniki i mam straszne wyniki z tsh th3 th4 i wit D. Lecz moja lekarka twierdzi ze nic mi nie jest. I do tego Strasznie boli mnie głowa

Gość gość
Jakie masz wyniki?

Gość gość
Tsh 4,16 Ft 3 5,40 Ft 4 18,65 Witamina D 17 Do tego strasznie wypadają mi włosy głowa boli strasznie (codziennie )

Gość gość
Sperma musi pod duzym ciśnieniem trafic tam gdzie trzeba. Kobiety które staraja sie o dziecko pol godziny po stosunku leza z nogami w górze zeby wszystko trafilo gdzie trzeba. Więc nie ma mowy o ciąży. Napewno nie jestes w ciąży tymbardziej ze dostalas okres.

Gość gość
Dostałam.... na początku taki lekki. Zobaczę co będzie jutro. Czy to możliwe żeby przeszedł 5 dni wcześniej ? Wcześniej Miałam regularne miesiączki

Gość gość
Tak. To bardzo możliwe ze okres przyszedl wczesniej mimo regularnego. Inna dieta, nerwy, albo zwykle przeziębienie i juz jest przyczyna

Gość gość
Fakt. Jadam fast foody jadam w nocy (jestem kelnerka ) .. czasami jadam słodycze... chora nie bylam. Ale 2 lata temu schudłam i waga utrzymuje się do tej pory. Mimo to ze jadam niezdrowo

Gość gość
Teraz boli mnie podbrzusze Eh

Gość gość
No i wszystko jasne. Fast food jest przyczyną. W ciąży nie jestes na 100% zrozum to w koncu.