Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek0659

Po czym poznać że dziewczyna jest chętna na seks ?

Polecane posty

Gość Marek0659

Poszedłem z koleżanka na piwo. Miało być po koleżeńsku i żadnych podtekstów a tymczasem , nie wiem nawet jak to się stało ze pojechaliśmy do lasu. Co ona zrobiła że nawet nie zauważyłem, że się do mnie łasi?

Gość gość
Musisz się jeszcze wiele nauczyć, skoro nie potrafisz tego rozpoznać :)

Gość Marek0659
No to ze mną coś nie tak. Co prawda miałem przerwę w seksie prawie rok i byłem napalony ale chyba nie aż tak , aby nie zauważyć czego ona naprawdę chce. Ot, sztuczki kobiece. Jakie mogą stosować czary aby opętać rozum? Podpowiedzcie mi , dziewczyny.

Gość gość
Ładny zapach i głaskanie po ręce. Było?

Gość gość
Klasyka- dotykanie w różne miejsca - przypadkowo niby i wcale nie w erotyczne.

Gość gość
A poprawianie ci fryzury , tak aby dorwać się do włosów i je pogładzić? Albo" przypadkowe" trącanie kolanem pod stołem ? Wiadomo o co chodzi.

Gość gość
Zbieranie niby pyłków z ubrania - Świetne . nie wiesz gdzie i jak cię dotknie. I czekasz na następny nibypyłek.

Gość gość
Przesyłanie zdjęć nagiej całości , biustu i pipki. Weżnie Cię jak nic.

Gość gość
Nie jak tego nie widzisz ?! To widać w zachowaniu. Kobieta się właśnie,jak trafnie napisałeś, łazi:). Dotknie,pogłaszcze,przyczynie,da całusa i tak dalej . Przejdzie palcem po dowolnej części ciała:). Dmuchnie w kark,skraca dystans generalnie.

Gość Marek0659
Chyba tak mnie wzięło ,że już nic nie widziałem i myślałem tylko o jednym- gdzie się z nią schować ,aby było intymnie i żeby nas nikt nie widział. Nie odbierałem już od jakiegoś czasu przekazywanych mi bodźców rozumem. Teraz już wiem ,że można komuś zawrócić w głowie żeby zapomniał o tym, co to niby się chciał albo nie chciał. Wszyscy faceci tak mają, czy tylko mnie abstynencja uderzyła do łba? Bo wcale nie chciałem iść dalej z tą dziewczyną poza koleżeńskie spotkanie.

Gość gość
No to Cię zaskoczę bo mają tak i mężczyźni,i kobiety:). Abstynencja sprawia,że czasami może i nie patrzysz z kim chcesz,ale że chcesz. Daj spokój,dorośli jesteście. Ona też.

Gość Marek0659
No własnie nie do końca spokój , bo ona oczekuje dalszego ciągu a ja nie chcę tego rozwijać bo ochotę to mam i owszem. Pluję sobie w brodę, że tak zgłupiałem i dałem się podebrać . Ona wiedziała ,że nikogo nie miałem już od dłuższego czasu i to wykorzystała.

Gość gość
och te baby, tylko jedno im w głowie

Gość gość
." Abstynencja sprawia,że czasami może i nie patrzysz z kim chcesz,ale że chcesz" x A z tym się nie zgodzę. Mogę nie uprawiać seksu i kilka lat ale z byle kim i bez zaangażowania nie pójdę. No fuj :O xxx Autorze, ja zauważyłam coś wręcz odwrotnego, tzn faceci często "widzą" ochotę na seks u kobiety, która nawet o tym nie pomyślała :P Ty widać dobrze odebrales jej sygnały skoro Ci dała :P Tylko gorzej jeśli ona jest w tobie zakochana i oczekuje czegoś więcej. Dlatego dobrze jest wcześniej poinformować kobietę że to tylko sam seks, nim do niego dojdzie, bo dla wielu kobiet seks to wyznanie uczuć... Więc ona może poczuć się wykorzystana. Bardzo prawdopodobne że gdyby miała tą świadomość, to by do tego nie dopuściła.

Gość gość
Taaa, wykorzystała . No biedulek cholera. Związała i zgwałciła. Nie zwalaj na nią z łaski swojej i zachowaj się chociaż teraz jak mężczyzna mówiąc jej ,że chleba z tej mąki nie będzie.

Gość gość
Czy ja wiem,czy wyznanie uczuć. Nie pójdę do łóżka jaknkogos nie znam, jakieś tam zaangażowanie,znajomość musi być,ale nie traktuje seksu jako wyznania miłosnego. Seks to seks. Jasne,nie mechaniczny i przypadkowy,ale no bez przegiec.

Gość Marek0659
To była koleżanka, dobra koleżanka ale tylko koleżanka. Nic więcej. Dlatego sam się sobie dziwię że tak poleciałem . Nie obwiniam jej, bo sam chciałem i ochotę mam dalej ,ale teraz już działa rozum.

Gość Marek0659
Porozmawiałem z nią , powiedziałem , co i jak , a ona zgodziła się na nie zobowiązujący seks. Mówiła ,że od dawna już ma na mnie ochotę ale nie miała odwagi mi powiedzieć. Tylko nie mamy gdzie się spotykać . Ja mieszkam z rodziną i ona też. Nie mamy nigdzie wolnej chaty.Zostają hotele gdzieś w innym mieście , ale ja za dużo forsy nie mam.

Gość gość
łatwo poszło, pójdzie jeszcze łatwiej. szukasz miejsca do sexu? to może być wszędzie, nawet w parku :D

Gość Marek0659
Trochę już za zimno żeby tak wystawiać dziewczynę w krzakach z gołą p....ą . To trochę nie tak. Jeszcze weźmie się , obrazi i zostawi mnie z moją potrzebą już napalonego? Można za ryzykować krzaki ?

Gość gość
Chciała i w lesie . Nie spodziewałem się. Zaryzykowałem i bingo.A jeśli się teraz rozchoruje ,będę miał ją na sumieniu bo trochę to trwało.

Gość gość
Coś ty Marek kręcisz. Najpierw piszesz, że żałujesz że się z nią przespałeś i nie chcesz tego rozwijać, a potem żalisz się, że nie masz się gdzie z nią spotykać. Czy ty piszesz to na trzeźwo?

Gość gość
Następny "biedny uwiedziony." Napisz jeszcze, że cię zgwałciła. Nie rżnij głupa chłopie. Chciałeś się z nią bzykać to się bzykałeś.

Gość gość
Ty się tu żalisz na forum ? Ale z ciebie Marek c***a.

Gość gość
To jakoś długo się nie opierałeś, jeśli po piwie od razu pojechałeś z nią na seks ;-)

Gość Marek0659
To że była to dla mnie niespodzianka to jedno ,a to że fajnie mieć ekstra seks bez zobowiązań to drugie. Na to zawsze mam ochotę.

Gość gość
Zgłoś na policję, że cię wykorzystała seksualnie ;-)

Gość gość
Super sprawa. Zazdroszczę ci.

Gość gość
Moją żonę też wiecznie "boli głowa" więc też mam kochankę. Takie życie.

Gość gość
Musisz być dobry w te klocki, skoro kochanka daje ci w lesie.