Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstyd straszny..mam dopiero 30 lat a juz nie mam dwóch zębów..mam tylko 30 zebow

Polecane posty

Gość gość

niemam dwoch szóstek juz ,bo dentystka usunela mi je w liceum zamiast ratowac. od tej pory wstyd mi isc do dentysty bo mam traume ,że dentysta bedzie sie dziwil i wysmiewal ,ze zaniedbana jestem bo nie mam tych zebow..tez macie taki problem?

Gość gość
To co wolisz omijac dentyste i mieć potem kolejne chore zęby? Nikt się nie będzie wyśmiewał.

Gość gość
dodam ,że po jednej szostce zostala luka ,a po drugiej luka zarosla innymi zebami,ktore przysunely sie do siebie. wtedy nikt mi nie mowil ze musze wstawic sztucznego zeba w luke po szóstce..i efekt jest taki ,że jak otwieram buzie to widac ze mam luke po jednej szóstce..nie znam takich osob niestety ,ktore maja taki problem wstyd mi strasznie,ale to dentystka zaniedbala sprawe.mam tylko 30 zebow bo mam cztery ósemki jeszcze.

Gość gość
Mam 31 lat, nie mam dwóch zębów. Też szóstek. Przez własne zaniedbanie i głupotę. Zbieram na implanty. Stało się. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Trzeba zadbać o pozostałe zęby, nie unikać dentysty i wypełnić luki po tych utraconych, bo inaczej rysy twarzy mogą się zmienić na niekorzyść.

Gość gość
A ja mam 27, tylko 4 plomby. Zaniedbalas się. Jak.słyszę, ze 50 % 3latkow i 80,% 18latkow ma prochnice to nie dowierzam.

Gość gość
gość dziś Próchnica próchnicy nierówna. To, że ktoś ma próchnicę wcale nie musi oznaczać, że ma zepsute wszystkie zęby. Może mieć kilka małych ubytków i też się liczy, że ma próchnicę.

Gość gość
Jprdl ale masz problem. A jak się okaze, że masz duży niedosłuch, to też ci będzie wstyd nosić aparat słuchowy?

Gość gość
Mój mąż miał podobnie i zrobił implant. Co prawda poszło na to ładnych parę tysięcy ale zyskał większą pewność siebie i szeroki uśmiech.

Gość gość
W wieku 12 lat usunięto mi wszystkie szóstki pod aparat ortodontyczny.

Gość gość
14:38 Na pewno 6 a nie 4?

Gość gość
Mam 26 lat i nie mam dwóch ósemek. Usunęłam bo krzywo rosły.