Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SAMOBOJSTWO, czy jest dziedziczne???

Polecane posty

Gość gość

Ojciec mojego faceta się powiesił, ten też ma odpały i straszy,że to zrobi, jak go zostawię, myślicie że to możliwe??

Gość gość
Moze to jakas dziedziczna choroba np schizofrenia czy cos w tym stylu.. Albo depresja. Albo wplyw wychowania

Gość gość
Jeśli zadajesz takie pytanie mam nadzieję że też jest zaraźliwe i zakończysz żywot bez rozpowszechniania swych chorych genów.

Gość gość
gosc 15 10, co Ty p********z??

Gość gość
poczytaj biografie Hemingway, taki pisarz,tam wszyscy sie zabijali, wiec to dzoiedziczne

Gość gość
Samobójstwo z czegoś wynika, choroba, depresja, kłopoty, nieumiejętnośc radzenia sobie z czymś. Skłonności mogą być dziedziczne, tym bardziej że ojciec dał już przykład. Nie znając okoliczności można go wziąć i za tchórza i za bohatera, nie wiadomo na czym się syn wzoruje i dlaczego ma odpały.

Gość gość
samobójstwo to bohaterstwo???

Gość gość
gosc 15 16,on chodzi na terapię do psychologa, który stwierdził, że ma niewątpliwie klopoty ze sobą, zaburzenie osobowości czy coś takiego, nie kontroluje gniewu, z tym,że kieruje go na siebiem przeraża mnie to, a jeśli to zrobi jak go zsotawię?? Czyja to wtedy będzie wina??