Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mówi że kocha ale w seks to porazka

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Gość zakochany przytula non stop całuje a w seks porażka. On dochodzi a ja czasem tylko. On oczywiście wie że ja nie kończę ale jakoś mu to chyba nie przeszkadza. Powiedzialam mu raz jak się w******m to na chwile się starał - czyli bzykal mnie wystarczająco długo żebym doszla. Teraz od nowa się zaczyna. Co jest grane? Na co dzień normalnie nosiłby mnie na rękach więc czemu sex jest taka porażka???

Gość gość
Pytanie podstawowe: ile minut potrzebujesz, by dojść, facet czasem minuta i po. czy z innymi dochodziłaś, czy łechtaczkowo, czy w środku? Niech palcem Cie stymuluje.

Gość gość
Mi nie chodzi o to ile ja potrzebuje czasu tylko o fakt że facet chyba nie koniecznie mnie "kocha" skoro nie troszczy się o tą część naszego zycia. Po prostu nie wierzę w taką miłość. A odpowiadając na pytanie to 10 min jest ok

Gość gość
Mój tez taki jest i nie narzekam gdyz każdy dochodzi w innym czasie... jeden dojdzie w minutę a drugi nawet wcale ! To dopiero porażka ten pierwszy przykład i drugi :-) Może Twój facet nie wie jak doprowadzić Cię do orgazmu , wstydzi się tej strefy ze nie wie jak... Jak jemu jest dobrze to myśli ze Tobie tez. Zrobicie dłuższa grę wstępna, zmieniajcie pozycje :-) Facet później dojdzie, jeśli będziesz robić to z nim mniej energicznie, a uwierz ze będzie Ci dobrze bardziej niż jemu ;-)

Gość gość
http://e-masturbacja.pl/ Dla wszystkich z problemem masturbacji polecam, Rób to w końcu z kimś, poznaj laski/ facetów dziś, powyżej 25 lat