Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Szukam nowej pracy i nic

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat, doświadczenie w różnych zawodach, do tego prawie pięć lat przepracowane w mediach i reklamie. Wykształcenie średnie, jestem ogarnięty, uczciwy i pracowity, a mimo tego, nie potrafię sobie znaleźć nowej pracy. Wysyłam CV, piszę listy motywacyjne i cisza :) Jak już ktoś się odezwie i pojadę na rozmowę, to okazuje się na niej, że praca albo polega na czymś innym, albo wynagrodzenie dziwnym trafem nagle maleje. Szukam nowej pracy nie dlatego, że mi się obecna praca nie podoba. W obecnej pracy niestety nie zarabiam kokosów a chciałbym w przyszłości wziąć kredyt na mieszkanie. Moja umowa również nie jest stabilna dlatego rozglądam się za czymś nowym. Problem w tym, że niby ofert jest od groma, cały czas poszukują czy to do sklepu czy na produkcję, a jak przyjdzie co do czego to cisza, albo nikt nie odpowiada, albo warunki do d**y i w obecnej pracy i tak miałbym lepiej. Czy ktoś z Was też się boryka ze znalezieniem pracy i uważa, że zasada - praca po znajomości ma tutaj chyba największe znaczenie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować