Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla żony.

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie wszystkie Panie. Muszę wymyśleć jakiś prezent dla narzeczonej z okazji małego sukcesu. Nie chce banalnych kwiatów które zawsze są w naszym domu. Mam pewien pomysł, ale nie wiem czy ma sens. Moja żona jest maniakiem kremów do rąk i mazideł do ust. Ona produkty ma dostanie wszędzie - w łazience,kuchni (używa kremu do rąk po każdym myciu ich), w swoim samochodzie, moim samochodzie itd. Czy prezent typu kilkanaście kremów do rąk, kilkanaście olejków, cudów itp. Spełni swoje zadanie ? Tylko ja kompletnie nie wiem jakiej firmy kupować. A może kupić cos innego?

Gość gość
Nie spełni, to się kupuje w miarę potrzeb, kosmetyki się przeterminowują. A już absolutnie jak nie wiesz co. Jak już to jakiś bon zakupowy do dobrego sklepu (zwyklego czy netowego).

Gość gość
To zona czy narzeczona ?:) Kup cos innego bo sam piszesz ze duzo ma tych mazidel. A jaki masz budzet na prezent ? A moze zabierz ja do restauracji?

Gość gość
Ogólnie narzeczona, ale w grudniu będzie żona. Od jakiegoś czasu utarło się powiedzienie żonko więc już taką żoną została ;). Konkretnego budżetu nie mam.

Gość gość
Cos z bizuterii albo fajna restauracja.

Gość gość Urszula
Jeżeli mogę Ci coś doradzić... Kosmetyki niech kupuje sama , nawet jak ma jakiejś firmy, może je tylko testować, nie zawsze trafiają w jej gust, a Ty zaproś ją na weekend do spa, albo na tańce, a może na spędzenie nocy w komnatach starego zamku? Mój obecny mąż,na moje pierwsze imieniny - Urszuli, 21 października, zaprosił mnie na nocny spacer po lesie. Było większe towarzystwo [8 osób] i z latarkami przemierzaliśmy las w świetle księżyca. Było cudownie, a i prezent był - gorąca herbata z termosu, pyszne rogaliki i wielka kanapka ze smakołykami:D Od 12 lat jesienią powtarzamy przechadzkę, teraz już z naszymi dziećmi. i zawsze w plecaki pakujemy ten sam zestaw. Życzę Ci powodzenia!!!

Gość gość
Zróbcie sobie piękny, mały, różowy prezencik:-) taki którym trzeba się opiekować i karmić go piersią:-)

Gość gość
kupowanie kosmetyków to taki sobie pomysł, myślę że kobieta sama wybierze to co jej będzie pasowało. Może dobra lokówka do włosów? Ja mam curl secret który dostałam od męża i jest świetna, oczywiscie mojego faceta odpowiednio nakierowałam co chcę dostać bo jak to facet nie miał zielonego pojęcia nawert co to takiego jest ;) a loki robi się nią szybko i wychodzą śliczne

Gość gość
jak dla mnie lepszym pomysłem jest jakiś wspólny wyjazd gdzie będziecie mogli spędzić czas razem, ja tak w zeszłym roku właśnie od męża dostałam wypad na weekend do https://www.termabania.pl i bardzo mi się ten pomysł spodobał, a kremy, kosmetyki czy perfumy wolę sobie kupować sama, bo mój ukochany, mimo najszczerszych chęci nie ma o tym zielonego pojęcia :)

Gość gość
a co takiego zrobiła, dała ci, że taki jesteś wniebowzięty, nie licz na to, że tak zaraz teraz szybko dostaniesz

Gość gość
starać się zawsze warto :) kobiety lubią romantyczne prezenty, jakiś ładny album ze wspólnymi zdjęciami na pewno jej się spodoba, a w https://www.fotoprint.pl/ generalnie fotoprezentów jest dużo do wyboru więc możesz też w tę stronę iść jeżeli nie chcesz tylko wywoływać i oprawiać zdjęć

Gość gość
Z takich uniwersalnych prezentów, które na pewno ucieszą każdą kobietę to torebka czy portfel się sprawdzą, w zeskory.com jest bardzo fajny wybór więc możesz sobie ich sprawdzić

Gość gość
Moim zdaniem bon do jubilera badz sieciowki z bizuteria. Kruk ma teraz piekna kolekcje, albo bon do perfumerii.

Gość gość
sexsowna bielizna lub piżamka

Gość MagdaMagdusia
Jeśli wiesz czego używa to możesz zaryzykować i kupić, albo kupić ale w małej ilości. Jeśli jednak mówisz, że nie chcesz nic banalnego to może wybierzesz coś stąd https://www.superprezenty.pl/prezenty-dla-kobiet/prezenty-dla-dziewczyny. Są tutaj prezenty, które są jednocześnie jakimś doświadczeniem/przeżyciem np. lot na paralotni czy masaż tajski

Gość gość
Może zegarek? Miugo ma teraz przez weekend 50% na drugą sztukę to i sobie byś prezent zrobił i wszyscy zadowoleni;)

Gość dobrymaz
Ja wole klasykę...bardzo podoba mi sie to co prezentuje miugo - mają fajne, porządne zegarki dobrej jakosci. Każdemu mogę polecić... a teraz - 50% na zakupy na ich stronie!

Gość gość
rollexa, stać cię:P

Gość karoka
"dla mnie to przesada, ale ja lubie klasyke. nawet zegarków szukam jak najbardziej klasycznych i precyzyjnie wykonanych, co naprawde jest trudne, bo rynek bardzo sie usportowil. na szczescie ostatnio znaazłem piekny zegarek jordan kerr, który w 100% wpasował sie w moje preferencje

Gość gość
Ja mam ułatwione zadanie, bo moja powiedziała mi co chce. :) kupiłem jej depilator Panasonica, myślę, że się ucieszy.

Gość gość
Nie wiem czy Twoja narzeczona lubi takie rzeczy ale mojej kupiłem ostatnio wyciskarkę do soków ( skorzystałem na tym i ja :D). Myślę że warto zastanowić się nad takim zdrowym prezentem. Gdybyś był zainteresowany to ja kupiłem Huroma bo z tego co czytałem to w tej półce cenowej jest najlepszy. http://allegro.pl/wyciskarka-wolnoobrotowa-do-do-skow-hurom-seria-ht-i7040372299.html Pozdrawiam ;)

Gość Moles
Ona sama wie najlepiej jakie kosmetyki lubi wiec lepiej sie w to nie mieszaj :D sprawdz sobie bestcena.pl , ja tam swojej iphona zamowilem i jeszcze nigdy jej tak szczesliwej nie widzialem :D

Gość panssy
U mnie mąż zawsze wie co chcę, po prostu umie patrzeć i rozmawia ze mną, tak, nawet o babskich sprawach jak jakieś zakupy czy kosmetyki. :) w ten sposób ugadałam i dostałam na urodziny depilator ipl z babyliss, który już długo chodił mi po głowie, a na gwiazdkę mam nadzieję, że dostanę lokówkę curl secret bo moja zwykła lokówka jest już jakiś czas i trochę mnie męczy. Dobrze, że nie mamy problemów, ja dla niego też nigdy nie muszę wymyślać, bo wiem co chce dostać. Tak powinno być w związkach.

Gość aabuenaa
Moim zdaniem wspomniana już wcześniej prostownica do włosów to super pomysł na prezent o ile żona używa tego typu produktów. Tylko warto zainwestować w dobrej jakości sprzęt, który nie zniszczy włosów. Ja od jakiegoś czasu używam tej prostownicy z inoaru https://inoar.com.pl/produkt/1123/. Jest super, szybko się nagrzewa, ma regulację temperatury i ceramiczne płytki, które dodatkowo się uginają co znacznie ułatwia szybkie i skuteczne prostowanie.

Gość gość
Moim zdaniem najlepiej kupić biżuterie- zawsze się sprawdza. Ostatnio bardzo modna jest taka z kamieniami szlachetnymi np. ametystem lub szafirem. Duzy wybór jest na topsilver.pl, polecam sprawdzić.

Gość gość
Ja ostatnio mojej kobiecie sprawilem taka paletke cieni do powiek polskiej firmy Alilla :) byla bardzo zadowolona:D na kosmetykach moze sie nie znam, ale super to wyglada w tym drewnianym opakowaniu:)